2017-05-19 12:54

Galatasaray skal vinde i håbet om at overhale Fenerbahce og snuppe den direkte adgang til Europa League.

Spilstop klokken 17.00
Galatasaray - Osmanlispor 1 + over 2,5 mål
Odds 1,98 hos NordicBet

Ingen af holdene kan prale af en fremragende sæson. Galatasaray har forlængst udspillet sin rolle i mesterskabsspillet og ligger med fem runder tilbage nummer fire, hvilket giver adgang til kvalifikationen til Europa League. Der er kun to point op til rivalerne fra Fenerbahce og en direkte adgang til EL. 

Derfor bør motivationen intet fejle hos hjemmeholdet, der formentlig skal sikre sig mange point i de sidste runder for at overhale og snuppe tredjepladsen. I fem af de seneste seks Galatasaray-kampe har der været scoret mindst tre mål - i fire af kampene faktisk mindst fire scoringer. 

Osmanlispor har haft en glimrende europæisk sæson, hvor klubben spillede sig videre fra Europa League-gruppespillet, men holdet har ikke formået at overføre de resultater til den hjemlige liga, hvor en sløj sæson resulterer i en placering som 13 af 18 hold. Der er ingen fare for nedrykning men Osmanlispor kan omvendt absolut intet nå i den modsatte retning og med bare et point i de seneste tre kamp, kan ferie-stemningen så småt være begyndt at melde sig - eksempelvis tabte holdet med hele 0-4 på hjemmebane mod Akhsar, der heller ikke har det store at spille for.

Galatasaray bør være det bedste hold, og målene - de skal nok komme.