• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Gode argumenter for uafgjort

Athletic Bilbao er fortsat uden nederlag efter skiftet til træner Gaizka Garitano.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 16.15
Athletic Bilbao - Sevilla
X
3,30 @ NordicBet

Gaizka Garitano er fortsat ubesejret med to sejre og to uafgjorte i sine første fire kampe som cheftræner for Athletic Bilbao. Nu venter så en svær test imod Sevilla, som blot har tabt én af de sidste 14 kampe, mens man er uden nederlag i de sidste ni kampe på stribe.

Læs også: Dagens Double: Napoli og Sassuolo er begge hold der kan finde vej til modstan...

Sevillas styrke ligger dog primært hjemme på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán, mens de sidste fire udekampe i streg er endt uden vinder. Og når tre af Bilbaos sidste fire kampe på eget græs ligeledes er endt med et uafgjort resultat, mens det samme gælder for halvdelen af baskernes 10 seneste hjemmekampe mod hold fra top 6, begynder X’et her at stikke ud.

Sevilla kan slå alle hold i La Liga på en god dag, mens det taler til fordel for Bilbao, at holdet spiller på hjemmebane med nyfunden gejst under Gaizka Garitano. Alt kan med andre ord ske her, men værdien ligger efter min mening i X’et med tanke på, at begge hold spiller flest målfattige kampe, hvilket øger chancen for et uafgjort resultat. Og da andelen af disse er eksploderet fra de sidste 10 sæsoners normal på 21-25 procent til 33 procent i La Liga, får X’et her et skud til værdiholdige odds 3,30.

Superliga

Mere Superliga

Fokus