• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Inter vinder uden at tæve nedrykningsramte Chievo

Dagens Spilforslag er taget til Italien, hvor Inter Milan skal hente vigtige point imod allerede nedrykket Chievo.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 21.00
Inter Milan - Chievo
Inter Milan vinder kampen & Under 3.5 mål i kampen
2,25 @Bet365

Inter Milan er tæt på at kunne spille sig i top 4 og dermed få adgang til Champions League gruppespillet, men der er dog stadig hård kamp iblandt holdene, hvorfor de SKAL vinde på hjemmebane i aften.

De skal op imod Serie A’s suveræne sidsteplads Chievo, som kun har formået at vinde to kampe, spille 12 uafgjorte og tabe hele 21 kampe. Det er med andre ord på papiret en let opgave, som venter dem, da Chievo også allerede er rykket ned.

Inter Milan har længe haft vigtige point på spil i deres kampe, men er gået lidt i stå med mange uafgjorte kampe. De har dog også mødt større hold, som Atalanta, AS Roma, Juventus og Udinese. Den seneste modstand i Udinese bør de dog have vundet over.

Der er dermed ikke dømt krise hos Inter Milan, men der skal tre point på kontoen imod Chievo, som er et svagere hold og er ramt på motivationen. Mit spil går på, at Inter Milan skal vinde kampen + Under 3.5 mål i kampen, hvilket giver rigtig flot værdi. Der er ikke noget ved oddset på 1-tallet, som kun giver omkring odds 1,15.

Dette behøver dog ikke blive den mest målrige kamp, da Inter Milan sjældent er involveret i de kampe, men de bør fortsat vinde. Odds 2,25 hos Bet365 er flot betalt og må spilles.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.