• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Italiensk biscotto?

Dagens Spilforslag: Italiensk biscotto?
Foto: Getty Images

Fiorentina og Genoa kan sikre sig overlevelse i Serie A, hvis Inter slår Empoli.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 20.30
Fiorentina - Genoa
0-0 efter 1. halvleg
2,63 @ Betfair

Der er allerede sagt og skrevet meget om risikoen for en såkaldt ”biscotto” i kampen mellem Fiorentina og Genoa, hvor præmissen er den, at begge hold sikrer sig overlevelse i Serie A, hvis Inter som ventet slår Empoli på hjemmebane.

Kampen spilles synkront med dette opgør, hvilket let kan medføre en gang søvngængerfodbold på Stadio Artemio Franchi. Om ikke andet så i 1. halvleg, hvor hverken Fiorentina eller Genoa formentlig vil være interesserede i at tage unødige chancer, imens opmærksomheden sikkert vil være rettet imod meldingerne fra Milano.

Det vil normalt give odds omkring 3,00-3,30, at der står 0-0 ved pausen i en kamp som denne. Markedet har med andre ord taget visse forbehold for, at situationen her er speciel. Det har dog slet ikke været i samme grad som spillet på X efter fuld til, der allerede onsdag aften ligger i lejet 2,25-2,40. Jeg mener derfor, der stadig er værdi i at spille på en afventende og målløs 1. halvleg til odds 2,63.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Silkeborg IF - OB

Hjemmeholdet søger stadig efter sæsonens første sejr, mens udeholdet kæmper for at holde fast i top seks. Der er vigtige point på spil i Silkeborg mandag aften.