• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: Junior bliver den lille

Foto: Getty Images

Som i Dagens Spilforslag igår tirsdag, går også onsdagens spilforslag til angreb på en kamp fra Copa Libertadores, hvor klubben Junior spiller udekamp natten til torsdag

Af Jacob Hansen

Torsdag 01.30
Independiente del Valle - Junior
1 + under 3.5 mål
Odds 2.25 @Youbet

Se flere spilforslag fra Jacob Hansen på spilfiduser.dk

Vi befinder os i gruppe A i den sydamerikanske pendant til "Champions League", hvor Independiente del Valle i sidste uge gav sig selv et bragende godt udgangspunkt for deres videre færd i gruppespillet. De sejrede med hele 3-0 ude over Barcelona fra Ecuador. 

Når man i Copa Libertadores napper en udesejr, er man normalt nærmest halvvejs videre i turneringen, da hjemmebanen betyder forholdsvis meget på disse breddegrader. Tag nu bare Independiente del Valle som eksempel: siden 2014 har de spillet 15 hjemmekampe i denne turnering og ikke tabt én eneste. Ni af disse hjemmekampe blev vundet.

Junior fra Colombia mødte i sidste uge de forsvarende vindere fra Flamengo og tabte 2-1 på hjemmebane. De var også med i CL sidste år, hvor de tabte fem af seks gruppekampe. De tabte syv af deres seneste ni udekampe i CL.

Fem af de nederlag var i kampe med maksimalt tre mål. Otte af Independiente del Valles førnævnte ni hjemmesejre var i kampe med maksimalt tre scoringer. Derfor tages chancen på ovennævnte kombi.

Superliga

Mere Superliga

Fokus