2017-01-12 10:44
Foto: Getty Images

Dagens double smutter omkring den engelske Championship samt den italienske Coppa da Italia.

Spilstop 21.00
Reading – Queens Park Rangers 1                          
Odds 1,86

AC Milan – Torino 1                          
Odds 2,17

Samlet odds 4,04 ved Nordicbet.

I England står kampen mellem Reading og Queens Park Rangers. Begge tabte i sidste weekend i FA Cuppen så de kan hver især koncentrerer sig om Championship. Reading er godt kørende for tiden og er placeret som nummer tre - seks point efter Newcastle United på 2. pladsen.
De vil gerne undgå play-off og rykke direkte op, men så kræver det at holdet ikke bliver større. Queens Park Rangers er kommet ovenpå en rigtig træls stime. Efter seks nederlag i træk har de vundet de sidste to kampe. De seneste fire indbyrdes kampe har Queens Park Rangers ikke tabt, men Reading er en tand for stærke, så vi går efter hjemmesejren.

I Coppa Italia mødes AC Milan og Torino. De ved allerede, at vinderen kommer på udebane mod enten Juventus eller Torino, så de ved hvad der står på spil. AC Milan har været rigtig stærke på hjemmebane i denne sæson med 7-2-1, og her møder de Torino som overraskende er med i subtoppen. Deres udebane hedder 2-3-5.
AC Milan er i noget bedre form og havde lille juleaften en rigtig god oplevelse ved at slå Juventus i Super Cuppen, mens Torino har haft en dårlig periode med tre nederlag i træk - dog fulgt op en sejr og en uafgjort i de seneste to kampe.  AC Milan vinder denne kamp og kan få en revanche kamp af sidste års pokal finale, hvor de tabte til Juventus.

Spil bettet hos Nordicbet til odds 4,04