• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Luxembourg klar til at dele flere klø ud

Dagens Spilforslag: Luxembourg klar til at dele flere klø ud
Foto: Getty Images

Luxembourg-spillerne er top-tændte i jagten på en sikker sejr mod miniputterne fra San Marino.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 20.45
San Marino _ Luxembourg
2 (Asian -2,0)
1,70 @Bet365

Luxembourg vandt i første runde af Nations League den største landskamps-sejr i 70 år, da det blev til overbevisende 4-0 hjemme over Moldova. Den sejr har tændt endnu mere håb i en fodboldnation, der er på vej frem.

Læs også: Dagens Double: Nye tæsk til Island i Nations League

Holdet er blot nummer 83 på verdensranglisten, men resultaterne bliver bedre og bedre. Det er bare blevet til et nederlag i de seneste syv landskampe, der tæller sejre over Ungarn, Malta og Georgien.

I VM-kvalifikationen holdt Luxembourg de senere verdensmestre fra Frankrig på 0-0, spillede også uafgjort mod Bulgarien og hentede en sejr og og en uafgjort mod Hviderusland. Og netop Hviderusland ser ud til at blive værste konkurrent i Nations League i jagten på at vinde gruppen. 

Sejren over Moldova har givet blod på tanden hos Louxembourg, der går på banen som klare favoritter og giver kampen og jagten på tre nye point absolut fuld fokus. 

Efter 5-0-nederlaget til Hviderusland er status hos San Marino nok mere eller mindre den samme som den plejer. Holdet har en eneste sejr ud af de 149 seneste officielle landskampe. Miniputterne er nummer 203 på verdensranglisten (efter blandt andre Cayman Island, Gibraltar og Bangladesh) og har tabt de seneste 22 landskampe i træk. 

Af de 22 nederlag i træk er kun tre af kampene blevet tabt med færre end to scoringer, hvilket kun er med til at øge chancerne for succes for det ovenstående bet.

Indsatsen retur for sejr til Luxembourg på to scoringer - gevinst for sejr på mindst tre scoringer. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus