• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Målfarlig lejesvend

Foto: Getty Images

Walsall har indkasseret 12 mål i de sidste fem kampe, der alle er blevet tabt.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Swindon - Walsall
Eoin Doyle scorer
2,20 @ Betfair

Richie Wellens ser mindst fire fodboldkampe hver mandag. Det gør Swindon-manageren for at have de bedste forudsætninger for at finde en erstatning for Eoin Doyle, når denne skal tilbage til Bradford efter sin udlejning, der formelt løber til næste sommer.

31-årige Doyle har nemlig været en massiv succes i Swindon, hvor han står noteret for 13 mål i lige så mange kampe efter sidste lørdags hattrick i 4-0-sejren over Crawley. Det giver et snit på 1,01 mål per 90 minutter fra ireren – næsten dobbelt så meget som ligaens næstmest effektive spillere.

Swindon er derfor en del af den tætte topkamp i League Two, som kræver endnu en sejr lørdag over Walsall, hvis The Robins skal holde fast. Det bør da også være muligt imod et Walsall-hold, som har indkasseret 12 mål i de sidste fem kampe, der alle er blevet tabt.

Alene på udebane har man lukket syv mål i de sidste tre kampe, mens kun tre målmand i rækken har en lavere redningsprocent end Walsalls Liam Robertson. Så når Eoin Doyle er i sit livs form med mål i de sidste fire ligakampe, sætter jeg pengene på flere mål fra den irske topscorer til odds 2,20 hos Betfair.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.