• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Målfattigt mellem miniputter

Dagens Spilforslag: Målfattigt mellem miniputter
Foto: Getty Images

Moldova har kun scoret mere end ét mål i 3 af de sidste 49 kampe.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 18.00
Moldova - Andorra
Under 2,5 mål
1,60 @ bwin

Det er sjældent Moldovas egen fortjeneste, når holdets kampe bliver målrige. Således har Moldova kun scoret mere end ét mål i 3 af de sidste 49 kampe, mens blot én kamp i samme forløb er endt med over 2,5 mål samtidig med, Moldova har fået point ud af den.

Endnu værre ser det ud for Andorra, som ikke har scoret mere end ét mål i samme kamp i nyere tid med undtagelse af 2-0-sejren over San Marino i 2017. Og så er Andorra gået fra banen uden at score i 32 af de sidste 37 udekampe.

Både Andorra og Moldova øjner muligheden for sjældne point her. Udeholdet virker dog yderst tandløse, mens hjemmeholdet svækkes af at være uden to af fire målscorere fra den seneste EM-kvalifikation i form af Alexandru Epureanu og Alexandru Dedov. Odds 1,60 på en målfattig affære på Zimbru Stadium i Chișinău ligner en ganske fin betaling.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.