Søndag klokken 18.00
FC Midtjylland - AaB
Tom van Weert scorer
4,00 @ Danske Spil

FC Midtjylland har med ni point for tre kampe skudt sig perfekt fra start i sæsonen.  Dog har det ens for alle tre kampe været, at sejrene har været ganske spinkle og ikke uden de berømmede marginaler  på rette side.

AaB fik tændt op under kedlerne i den seneste runde, hvor Lyngby blev tævet sikkert med 3-1 i en kamp, hvor lidt mere skarphed kunne have resulteret i en klart større sejr. Men vigtigt for AaB er det, at Tom van Weert kom i gang med to scoringer allerede i første halvleg. Den hollandske angriber gjorde sit til at jagte et hattrick og virkede ganske tændt i samtlige 90 minutter af kampen.

Angriber-mål avler selvtillid og øger ofte skarpheden hos de måljagende forreste spiller. Tom van Weert har i sin AaB-tid kun mødt FC Midtjylland en gang i Superligaen. AaB tabte 2-1 i Herning – men det enlige mål til nordjyderne blev scoret af… Tom van Wert.