• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Måltyv på Heden

Dagens Spilforslag: Måltyv på Heden
Foto: Getty Images

Tom van Weert var tæt på et hattrick i AaB's seneste kamp mod Silkeborg.

Af Torsten Kjems Hansen

Søndag klokken 18.00
FC Midtjylland - AaB
Tom van Weert scorer
4,00 @ Danske Spil

FC Midtjylland har med ni point for tre kampe skudt sig perfekt fra start i sæsonen.  Dog har det ens for alle tre kampe været, at sejrene har været ganske spinkle og ikke uden de berømmede marginaler  på rette side.

AaB fik tændt op under kedlerne i den seneste runde, hvor Lyngby blev tævet sikkert med 3-1 i en kamp, hvor lidt mere skarphed kunne have resulteret i en klart større sejr. Men vigtigt for AaB er det, at Tom van Weert kom i gang med to scoringer allerede i første halvleg. Den hollandske angriber gjorde sit til at jagte et hattrick og virkede ganske tændt i samtlige 90 minutter af kampen.

Angriber-mål avler selvtillid og øger ofte skarpheden hos de måljagende forreste spiller. Tom van Weert har i sin AaB-tid kun mødt FC Midtjylland en gang i Superligaen. AaB tabte 2-1 i Herning – men det enlige mål til nordjyderne blev scoret af… Tom van Wert.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.