• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Lars Jørgensen

Dagens Spilforslag: Makedonske pryl til irere

Dagens Spilforslag: Makedonske pryl til irere
Illustration: Polfoto

Der er muligheder i aftenens Champions League-kvalifikation.

Af Lars Jørgensen

Klokken 20.15
Shkendija - TNS
1 (asian -1)
Odds 1,8 hos Bet365

Makedonske Shkendija var altdominerende i sidste sæson i hjemlandet. Indsatsen sidste år i Europa League var ligeledes rigtig god. De vandt de tre indledende kval runder over Chisinau samlet 7-0. Dernæst finske HJK med 4-2.

Samme cifre slog de litauiske Trakai ud med. I den sidste play off kamp mod Milan spillede de rigtig godt med, og havde fortjent mere i 1-0 nederlaget hjemme. TNS er walisiske mestre, og har som de øvrige walisiske mandskaber meget svært ved at begå sig i Europa. Sidste sæson måtte de i forlænget spilletid for at slå Europa FC fra Gibraltar ud. (Europa tabte 5-0 forleden mod Prishtina fra Kosovo).

Vi tror det makedonske mesterhold på hjemmebane er en klasse over de walisiske mestre, og spiller den asiatiske variant (-1). Det betyder indsatsen retur ved en et måls sejr til Shkendija. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Randers FC - AC Horsens

Randers FC har med to sejre i træk fået tanket selvtillid men møder nu AC Horsens, der kun har tabt en gang på udebane. Hvordan går det mandag aften?

Optakt: Esbjerg fB - Brøndby IF

Esbjerg-spillerne får første chance for revanchere sig, efter John Lammers stoppede som cheftræner i mandags. Brøndby skal forsøge at bygge videre på sejren over FC Nordsjælland i Niels Frederiksen...