• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Omskolet kantspiller bomber løs

Foto: Getty Images

Sabin Merino har været en væsentlig brik i Deportivo La Coruñas nylige optur.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 21.00
Dep. La Coruna – Girona
Sabin Merino scorer
3,05 @ Unibet

Jeg gav ikke Fernando Vázquez Pena store chancer for at lykkes, da han i slutningen overtog et vingeskudt Deportivo La Coruña-hold i bunden af rækken. Siden da har Depor vundet samtlige seks ligakampe, mens nedrykningsstregen pludselig befinder sig fire point under det tidligere storhold fra Galicien.

En målscore på 8-3 viser, at succesen især skyldes en solid defensiv – men også offensiven er begyndt at vise tænder med Sabine Merino som det mest iøjnefaldende eksempel. Offensivspilleren slog aldrig igennem i sine to sæsoner hos Leganes – og hans seneste scoring i den bedste række faldt i 2016, da han fortsat jagtede et gennembrud i barndomsklubben Athletic.

Fernando Vázquez Penas genistreg har været at flytte den 28-årige forward fra venstre side og op på toppen centralt hos La Coruña, hvor Sabine Merino har takket for tilliden ved at score i samtlige af sine første fire kampe siden midten af januar.

Festen stopper før eller siden for Vázquez Penas revitalisering af La Coruña, men det behøver ikke ske fredag imod Girona. For selv om det velorganiserede subtophold selv råder over en varm angriber i Christian Stuani, så har Girona altså blot vundet tre af 13 udekampe, mens man blot har holdt målet rent i to af disse. Odds 3,05 på Merino ligner derfor en pæn betaling hos Unibet, hvor man i øvrigt får odds 7,50 på, at også Stuani scorer i kampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus