• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Mindst tre mål mellem Swansea og Chelsea til odds 1,66 hos Bet365 udgør dagens spilforslag

Af Jacob Hansen


Spilstop 20.45
Swansea - Chelsea over 2,5 mål
Odds 1,66 Bet365

Fuldstændig som i tirsdagens spilforslag har jeg også tænkt mig at jagte scoringer i onsdagens semifinale i Capitol One Cup'en. Ligesom igår med Villa har vi et hold, der bare skal på jagt efter mål, og det bør blive et brag af en kamp i aften på Liberty Stadium.

Chelsea tabte den første kamp 2-0, og ja, jeg siger tabte, for de brændte et HAV af chancer undervejs, hvor de spillede, spillede og spillede, mens Swansea scorede.

Jeg tager intet fra Swanseas præstation, som jeg er fuld af respekt overfor, men de har også haft heldet på deres side i nogle kampe. Tænk på hvor mange chancer Arsenal brændte i sidste uges FA Cup-kamp.

Jeg tror ikke, at Chelsea kan komme frem til så mange chancer igen i aften, uden denne gang at få bonus ud af det, og iøvrigt har der igennem lang tid været godt gang i deres udekampe.

Siden de spillede hos Arsenal d. 29. september har de været igennem 14 udekampe (her ikke medtalt de to optrædender ved VM for klubhold), og 12 af disse har budt på mindst tre kasser.

Gårsdagens semifinale var en fed fight, aftenens kamp bærer alle tegn på at blive det samme, og den sendes iøvrigt også direkte på 6'eren fra kl. 20.30.

Som en lille fodnote kunne man måske overveje et langskud på Branislav Ivanovic til at score, hvilket giver odds 7,00 hos Bet365. Manden leverede to kapital-brølere, som gav Swansea begge deres scoringer i den omvendte kamp. Man kan roligt regne med, at han er mere end klar til revanche!

Hent din bonus på 1000 kroner her

TIPSBLADETS SPILFORSLAG - NU OGSÅ PÅ FACEBOOK

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020