• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Randers tager første stik i Lyngby

Dagens Spilforslag: Randers tager første stik i Lyngby
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi tager til Superliga-playoff i Lyngby, hvor Randers FC kommer på besøg torsdag aften.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 20.00
Lyngby BK - Randers FC
2
2,26 @NordicBet

Lyngby besejrede Silkeborg IF samlet over to kampe og slap for finale om den direkte nedrykning. Lidt af en overraskelse set i forhold til, hvor tumultarisk sæson det har været for Lyngby-holdet, der undervejs har måttet bøvle med eksempelvis manglende løn, trusler på eksistensen, mistede profiler dårlige resultater. 

Den samlede sejr i playoff'en mod Silkeborg har måske nok givet noget fornyet tro på livet i Superligaen, men det ændrer ikke på en uhyrligt svingende sæson, hvor vundne fodbold-kampe har været noget, man skulle lede længe efter specielt i 2018. 

Inden playoff-kampene havde Lyngby BK blot sikret sig to point i seks kampe i gruppespillet, og forinden da var det heller ikke blevet til sejre i de 14 sidste kampe af grundspillet.

Randers har på anden vis fået banket noget tro og håb ind i holdet efter en sæson, der måler sig med Lyngbys, hvad angår urovækkende episoder og masser af udskiftning i ledelsen. 

Men Randers har rejst sig som et hold, hentede 10 point i gruppespillet og nedlagde Helsingør over to kampe - dog ikke uden held. Men når man som Randers har fået sat ild i dygtige og farlige spillere som Bashkim Kadrii og Saba Lobjanidze - så er det noget, der kan løfte et hold til nye højder. Saba Lobjanidze har leveret seks scoringer i sine seneste fire kampe, mens Bashkim Kadrii har stået for to scoringer og fire assists i sine seneste fem kampe. 

Randers kommer til Lyngby for at tage første stik i dette playoff-drama, og holdet har samlet set en aktuel kvalitet, der er højere end Lyngbys. Vi går med 2-tallet til  odds 2,26.  


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus