• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Jacob Hansen

Dagens Spilforslag: By the Rivers of...

Foto: Getty Images

Vi vender for en stund blikket væk fra Sydamerika, hvor de også synes at være begyndt at aflyse fodboldkampe, og drejer istedet kikkerten mod Nigeria, hvor den bedste række i dag har fuld runde

Af Jacob Hansen

Onsdag 16.00
Rivers United - Warri Wolves
(0-1) X

Odds 3.15 @Unibet
Se flere spilforslag fra Jacob Hansen på spilfiduser.dk

Rivers United er med i titelkampen i Nigeria, som lige nu ser ud til at blive et kapløb mellem tre klubber. Disse adskilles lige nu af seks point med Rivers på andenpladsen. Warri Wolves indtager 10. pladsen, hvilket lyder forholdsvis trygt, men der er stadig kun fem point til nedrykning.

Rivers har "9-3-0" på eget græs, men det er sjældent storsejre, der fanges ind. Deres målscore for de 12 hjemmekampe hedder 16-5, hvilket vil sige 1.75 mål pr. hjemmekamp. Syv af deres ni hjemmesejre var på ét overskydende mål.

Warri er langt fra ligaens dårligste udehold, seks nederlag på udebane er ingen katastrofe, men en udekamp mod et titeljagtende hjemmehold, ligner en lidt for stor mundfuld. Fem af deres seks nederlag på udebane var med ét overskydende mål. Og derfor lander vi, som vi gør, i ovennævnte forslag.

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

De danske mestre gæster nu Aarhus, hvor hjemmeholdet med en sejr holder presset på FC København.

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.