Spil

Dagens Spilforslag: Ronaldo og Juventus spiller sig i finalen

Juventus har så meget ekstra karakter og stabilitet, at de bør spille sig videre til finalen imod AC Milan

Klokken 20.45
AC Milan - Juventus
Juventus vinder kampen
2.10 @Betfair

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

AC Milan tager hjemme på San Siro imod Juventus, hvor de senest fik presset Inter Milan og var foran 2-0 efter 1. Halvleg. De spillede fint og med Simon Kjær i forsvaret og Zlatan i angrebet så de stærke ud. AC Milan måtte dog se sig slået med hele 4-0 i 2. Halvleg og tabte dermed kampen.

De er begyndt at spille fint igen og vi begynder at kende AC Milan, men de er dog fortsat langt fra at kunne levere imod de helt store hold.

Juventus, som må regnes for at være de største i Italien kommer i aften forbi San Siro. De tabte senest til Verona og er med andre ord ikke inde i deres bedste form, men de ved hvad der skal til, når de møder de større hold.

Ronaldo og Juventus må være 100% klar på at levere i dette opgør, hvor de kan spille sig i finalen af Coppa Italia og til odds 2,10 så er der flot værdi i en sejr til Juventus.