• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Rutsjebanetur med The Robins

Kaos hersker i Bolton, som fortsat er til salg.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Bristol City - Bolton
1
1,59 @ NordicBet

Bristol City har vundet fire af de sidste otte ubesejrede kampe, og dermed fortsætter The Robins’ sæson med at minde om en rutsjebanetur. Især september og november var resultatmæssige dårlige måneder, mens de seneste ugers resultater har reetableret kontakten med holdene i oprykningsfeltet.

Læs også: Dagens Double: Juventus jagter pokalsejr i Bologna

Modsat forholder det sig med Bolton, som lige nu kæmper for klubbens fortsatte eksistens. Bestyrelsesformand Ken Anderson arbejder hårdt på at sælge klubben, som flere gange har været tæt på at ryge under administration. Samtidig har et kikset forsøg på at tilknytte lejesvenden Christian Doidge permanent ført til en offentlig mudderkastning med Dale Vince, der ejer angriberens moderklub, Forest Green.

Læs også: Spilforslag til Premier League: Ulve jagter mål på Etihad

Bolton vandt ganske vist med 5-2 i FA Cuppen over Walsall, men i ligasammenhæng har den kaosramte klub tabt syv af de sidste 11 udekampe uden sejre. Bristol City har skuffet på hjemmebane i denne sæson, men efter tre uafgjorte i træk vandt The Robins den seneste kamp på Ashton Gate over Rotherham, mens weekenden bød på en 1-0-sejr i FA Cuppen over Huddersfield fra Premier League. Chancen for endnu en sejr bør være god imod Bolton, der står med sørgelige 1-5-24 som facit for de sidste 30 udekampe mod hold fra den rækkens øverste halvdel.

Læs også: Spilforslag til NFL: Chiefs rider videre på Mahomes-magien

Superliga

Mere Superliga

Fokus