• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Dagens Spilforslag: Superliga-medaljevindere sparker festen i gang

Foto: Jan Christensen / Getty Images

Superligaen er tilbage fredag aften, når FC Midtjylland og Esbjerg fB spiller åbningskampen på den nye sæson.

Af Torsten Kjems Hansen

Klokken 19.00
FC Midtjylland – Esbjerg fB
Begge hold scorer
1,80 @Bet365

De to hold mødtes i en af sommerens tidlige testkampe, hvor Esbjerg-holdet vandt med 2-0. Men nu er det alvor, og sølv- og bronze-vinderne fra den forgangne sæson skal vise skarpheden med point på spil.

Når de to hold mødes er der en klar tendens til godt med scoringer.

Således var der enten tre eller fire scoringer i de fire indbyrdes møder, som sæsonen 2018/19 bøde på. Og ens for alle de fire kampe scorede begge hold også undervejs i de 90 minutter.

FC Midtjylland ser stærke ud og har hentet forstærkninger, der gør. at man stiller til kampen uden transfervarme Marc Dal Hende og Paul Onuachu. Sidstnævnte er fortsat i landsholdstjeneste så ville under alle omstændigheder være holdt ude af spillet. Men der kommer bestemt ikke til at mangle offensiv kraft i aften.

Så på trods af nederlaget i testkampen mod Esbjerg fB for nogle uger siden bør der ikke være grund til bekymring i forhold til FCM's målfarlighed. Vi tror dog også på, at Esbjerg-holdet kommer med skarphed og finder vej til nettet. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.