Dagens Spilforslag: Topholdet kværner ligaens svageste udehold

Klokken 20.45
Middlesbrough - Rotherham
HT/FT : Middlesbrough / Middlesbrough
2,10 @Betfair

Topholdet fra Middlesbrough er stærke på hjemmebane, hvor det er blevet til fire sejre i de seks afviklede kampe i sæsonen.

Og når det så er ligaens suverænt dårligste udehold, der kommer på besøg, stiger værdien i dette spil straks. Rotherham, der er placeret som nummer 20 i tabellen har ganske enkelt tabt alle seks udekampe i sæsonen - samlet set med 2-14 i målscore.

I fire de seks tabte kampe har nederlaget været på mindst to mål og i tre tilfælde har Rotherham allerede været bagud ved pausen. I de tre andre tilfælde var stillingen 0-0 ved pausen.

Men i aften skal vi altså have hjemmeholdet til både at føre ved pausen og stå som vinder ved fuld tid. Middlesbrough har da også en ganske solid statistik i den disciplin, når det kommer til hjemmekampe mod hold fra "bund 6."

For Middlesbrough har nemlig været foran ved pausen og vundet seks af de seneste otte kampe mod hold fra de nederste seks i tabellen og har vundet syv af otte hjemmekampe mod samme "type" hold.