2017-06-19 10:49
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Vi tager til Confederations Cup i Rusland for at finde Dagens Spilforslag.

Spilstop kl 17.00
Australien - Tyskland 2 (handicap -1)
Odds 1,93 hos NordicBet

Normalt vil der være klasseforskel, når disse to hold støder sammen, men Tyskland er taget til Confederations Cup uden en stribe profiler. Det er den samme trup, der var i Danmark og spillede 1-1 i venskabskampen mod Danmark på Brøndby Stadion og siden vandt med 7-0 over San Marino i VM-kvalifikationen.

Men netop de to kampe blev set som ren opvarmning til netop Confederations Cup, og alene målt ud fra kampen mod Danmark, er det stadig et virkelig godt tysk hold, der består af masser af talent og ikke mindst spillere, der vil gøre alt for at overbevise landstræner Löw om, at de i fremtiden også skal være en del af det tyske A-landshold. 

Der er fart og tempo over spillet, og målene kom som ventet mod San Marino.

Australien fik sig en vital sejr over Saudi-Arabien i VM-kvalifikationen 8. juni men fik 4-0-smæk af Brasilien i en venskabskamp forud for Confederations Cup, hvor nationen naturligvis vil gøre alt for at præstere godt. 

Men Tysklands fodbold-maskine kommer til at være for stor en mundfuld for Australien, der må sigte efter at samle point mod gruppens to andre modstandere, Cameroun og Chile.

​