• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Ulve hyler sidst

Dagens Spilforslag: Ulve hyler sidst
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Bo Henriksen har nok at bekymre sig om før dagens kamp imod FC Midtjylland.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 16.00
AC Horsens - FC Midtjylland
2 (2. halvleg)
2,15 @ Danske Spil

AC Horsens har et problem. Det hedder FC Midtjylland. De Gule er nemlig alt andet end en fare, når modstanderen er Herning-holdet, som har vundet de sidste 10 indbyrdes opgør på stribe.

AC Horsens tankede dog selvtillid ved at tage tre point på Brøndby Stadion i en af den slags kampe, som er blevet definerende for AC Horsens under Bo Henriksen. I samme runde viste FC Midtjylland høj moral ved at hente sejren mod slutningen af kampen mod AaB, selv om man var en mand i undertal.

FC Midtjylland har dermed scoret det afgørende mål i de døende minutter i tre af sæsonens første fire kampe. Det giver en tro på egen usårlighed. Og det viser, at træner Kenneth Andersen råder over en bænk med masser af kvalitet.

Jeg forventer, at AC Horsens går afventende ind til opgøret her. Det har før været taktikken imod FC Midtjylland, som dog alligevel er endt med sejren til sidst. FCM har nemlig vundet 2. halvleg i 9 af de sidste 10 opgør mod AC Horsens, mens det er sket i samtlige af de fire hjemmekampe, hvor Bo Henriksen har været træner for De Gule. Odds 2,15 på endnu en sejr efter pausen til de utrættelige midtjyder får derfor et skud herfra.

Superliga

Mere Superliga

Fokus