• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Under linjen i Odense

Dagens Spilforslag: Under linjen i Odense
Foto: Jan Christensen / Getty Images

Det vælter normalvis ikke ind med mål, når OB og EfB mødes.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 19.00
OB - EfB
Under 3,5 mål
1,40 @ bet365

Det ligner på forhånd et tæt opgør, når OB tager imod EfB i en direkte duel om bronzemedaljerne. Og et blik på stillingen og de to holds slutprogrammer afslører, at frygten for et nederlag formentlig vil fylde mere end lysten til at blæse til angreb i jagten på sejr.

Det vælter normalvis heller ikke ind med mål, når de to hold mødes: kun 2 af de sidste 15 indbyrdes opgør i Superligaen er gået over linjen på 3,5 mål. Samtidig er bare 2 af de sidste 10 OB-hjemmekampe endt med flere end tre scoringer, mens det samme gælder for én af de sidste 10 udekampe i tilfældet EfB.

Der findes en risiko for, at en tidlig scoring vil tvinge det indkasserende hold til at åbne kampen. Jeg tror dog, at begge hold vil gå forholdsvis afventende ind til dette nøgleopgør. Under de omstændigheder er odds 1,40 på, der maksimalt scores tre mål faktisk en habil betaling fra markedsledende bet365.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.