2017-10-06 08:46
Foto: Getty Images

Georgien er inde i en stærk stime af landskampe i forhold til at score på hjemmebane, men det er Wales, der har brug for sejren.

Fredag kl. 18.00
Georgien - Wales
Begge hold scorer
2,11 @ NordicBet

Alt er stadig åbent for både Serbien, Irland og Wales i toppen af Gruppe D, men det vil bestemt ikke skade sidstnævntes chancer, hvis kufferterne kan pakkes med tre point hjem fra Tbilisi.

Her har Georgien imidlertid været stærke i løbet af de sidste par år, og faktisk er holdet nu oppe på 10 hjemmekampe i træk, hvor det er lykkedes at score. Vi skal dermed tilbage til 0-2-nederlaget til Tyskland i marts 2015 for at finde det seneste eksempel på, georgierne målløse har forladt eget græs.

Wales har på den anden siden scoret mål i syv af denne VM-kvalifikations otte kampe, og der er ingen tvivl om, holdet vil gå benhårdt efter sejren i Tbilisi. Wales er utvivlsomt svækkede af, at Gareth Bale igen er skadet, men på den anden side har Real Madrid-stjernen altså ”kun” bidraget med fire af de hidtidige 12 scoringer i denne VM-kvalifikation, hvor især Aaron Ramsey har præsteret godt i Bales fravær.

Georgien har flair for mål og kan spille frit, mens Wales vil gå determineret efter sejren. Det ligner opskriften på en kamp, hvor der sagtens kan falde mål i begge ender, og når odds er oppe i 2,15, bliver det weekendens første anbefaling herfra.