• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Wilczek elsker AGF

Kamil Wilczek har stået over for AGF fire gange med fem scoringer og en enkelt målløs kamp til følge.

Af Stefan Buur Hansen

Fredag kl. 19.00
Brøndby - AGF
Kamil Wilczek scorer
2,10 @ Danske Spil

Der står genrejsning højt på dagsordenen, når to kriseramte traditionsklubber fredag aften mødes på Brøndby Stadion. Både Brøndby og AGF går ind til kampen oven på smertelige nederlag til en lokalrival, mens begge hold blot kan prale af én sejr i de sidste otte kampe.

Læs også: Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF-træner David Nielsen jagter den defensive stabilitet fra juli og august, efter han har set sit hold indkassere 15 mål i syv kampe siden den seneste landskampspause. Især fraværet af Niklas Backman kan mærkes i et forsvar, hvor Jesper Juelsgård i flere tilfælde har været uheldig.

Hos værterne springer det især i øjnene, at Kamil Wilczek nu er uden scoringer i de seneste tre kampe. Det er ikke set tilsvarende siden november sidste år, men nu venter så den modstander, som polakken har scoret fleste mål imod i sin Superliga-karriere.

Kamil Wilczek har således stået over for AGF fire gange med fem scoringer og blot en enkelt målløs kamp til følge. Og det ligner guf for den polske tap-in-specialist – som har scoret 9 af denne sæsons 10 mål inde i feltet – at stå over for en dårligt kalibreret AGF-defensiv.

2,10 er intet gaveodds, men det ligger dog over markedsniveauet og frister nok til et indskud i Superliga-rundens første kamp.

Superliga

Mere Superliga

Fokus