• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Dagens Spilforslag: Young Boys går mål amok igen i aften

Dagens Spilforslag skal til Schweiz og nærmere bestemt mestrene Young Boys, der forventes at score i begge halvlege.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 20.00
Young Boys - Grasshoppers
Young Boys scorer i begge halvlege
1,61 @Bet365

Det er ikke motivationen, der taler for dette spil, da begge holds sæsoner allerede er overstået. Det er de blevet på hver sin måde, da Young Boys allerede er kåret som mestre, imens Grasshoppers snuppet sidstepladsen og i næste sæson må ned i Challenge League.

Læs også: Dagens Double: Brugge mod ny sejr

Selvom Young Boys er blevet kåret som vinder af Super League, så har de dog spillet fine kampe, hvor de fortsat laver mange mål. De snitter mere end 2.5 mål pr kamp med deres 88 scorede mål i 33 kampe. De vandt i sidste runde over deres nærmeste konkurrent Basel, som blev slået med 3-1 på hjemmebane.

De er igen i dag på hjemmebane, hvorfor motivationen for at vinde også må være til stede. De kan spille mere frit og imod et allerede nedrykket Grasshoppers mandskab, som har set meget svage ud, så bør mange af Young Boys’ spillerne få mulighed for at udfolde sig.

Deres to dygtige angriber i Hoarau og Nsame har formentlig ikke tænkt sig at stoppe med at score mål, men derimod fortsætte deres gode stimer. De bør også komme på tavlen i denne kamp imod Grasshoppers, som har lukket anden flest mål ind i sæsonen indtil videre med hele 55 mål.

Young Boys bør og skal komme på tavlen i begge halvlege, også selvom de er blevet kåret som vinder af den schweiziske Super League. Det giver Bet365 fine odds 1,61 på.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus