• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .

Der venter en tæt kamp, når England og Frankrig tørner sammen

Det er måske den fedeste kampe ved dette års gruppespil, som vi kan se i aften.

Af Bettingfamily.com .

Klokken 21.00
England U21 - Frankrig U21
England U21 +0.5 (AH)
1,50 @Bet365

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

De to nationer gik sikkert videre fra kvalifikationspuljerne uden at lide et nederlag. Frankrig en anelse mere suverænt end England, men dog også i en lettere pulje.

Frankrigs helt store fokus er at spille over kanterne, hvor flere af deres profiler har sprudlet i de seneste kampe. Det behøver de dog ikke at gøre i dag, da England kommer med nogle stærke backs. At England kommer med nogle stærke backs, som står overfor det spil Frankrig gerne vil spille, kan komme til at gøre den helt store forskel.

England er taktisk kloge med en stærk træner på sidelinjen. De har endda også fleres strenge at spille på. De er for mig at se en af de nationer, som sagtens vil kunne løbe med titlen til sidst.

Odds 1,50 på at England U21 får uafgjort eller vinder er flot betalt, da jeg synes bookmakerne undervurderer Englands stabile hold, imens Frankrig skal sætte deres spil på kanterne, hvor England muligvis er stærkest.

Spilforslaget er leveret af PTOENNER fra Bettingfamily.com

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?