2017-02-17 15:49
Michael Steele/Getty

Her er vores bud på en Tips-13 kupon med gysser i!

Ugens kupon er U-4-6-100. Go´ fornøjelse!

1
HUDDERSFIELD-MANCHESTER CITY
FA Cup kl. 16
Det bliver en giftig kamp for Manchester City, når de møder Huddersfield på John Smith´s Stadium. Hjemmeholdet er flittigt scorende og lægger sig tæt op ad en direkte oprykning til Premier League. Pep Guardiola skal ikke spare mange stjerner, før det kan gå galt, så det bliver et stærkt udehold, der løber på banen. City er favoritter, men vi tager krydset med i respekt for Huddersfield.
X
2
2
20
30
50
2
MIDDLESBROUGH – OXFORD
FA Cup kl. 16
Det har været en fornøjelse at følge Oxfords vej gennem runderne i FA Cup´en, men alt godt har en ende, og den kommer for universitetsdrengene her. Middlesbrough er ikke det mest sprudlende hold i Premier League, og det er defensiven, der er i højsædet for Aitor Karankas mænd. Men nu er der en chance for lidt medvind, og den snupper Middlesbrough i et målfattigt opgør..
1
1
60
20
20
3
MILLWALL – LEICESTER
FA Cup kl. 16
Endnu et giftigt opgør i den engelske FA Cup, hvor et Premier League-hold kan komme slemt i problemer. Millwall er ubesejrede i 12 kampe i træk i alle turneringer, og de er pænt stærke på The New Den. Leicester kan slet ikke få det til at fungere og måtte ud i forlænget spilletid mod Derby i sidste runde. Vi giver Millwall en lille favoritværdighed, men tager alle tegn med til denne kamp.
1
X
2
1
40
30
30
4
BARNSLEY- BRIGHTON
The Championship kl. 16
Det er to hold, som spiller rimeligt pænt i øjeblikket. Begge er ubesejrede i de sidste tre kampe i træk, og Barnsley fik endda has på Aston Villa, som led deres blot andet nederlag hjemme i denne sæson. Brighton kæmper stadig for deres oprykningsplads, men de er ved at være pressede af hold som Huddersfield og Reading, så et enkelt point her vil være ok mod formstærke Barnsley.
1
X
2
X
30
40
30
5
BIRMINGHAM - QUEENS PARK R.
The Championship kl. 16
Hvis den forrige kamp er mellem to hold i form, så må denne siges at være det modsatte. Begge hold spiller elendigt for tiden, og de præsterer det ene miserable resultat efter det andet. Vi hælder dog mest til hjemmeholdet i denne kamp, fordi Birmingham er en tand stærkere hjemme end Queens Park Rangers er ude. Men kønt bliver det ikke.
1
X
2
1
40
30
30
6
BURTON – NORWICH
The Championship kl. 16
Burton kæmper og spræller, og de er kommet oven over stregen, men det er et hakkende geschæft, de har gang i. Sådan er det bestemt ikke for Norwich, som for alvor ruller sig ud lige nu. De er således ubesejrede i seks kampe i træk, og sidst fik man 2-2 mod topholdet Newcastle efter en 5-1 sejr over Nottingham Forest. Vi tror, at de fortsætter stimen mod kæmpende Burton.
2
2
20
20
60
7
CARDIFF – ROTHERHAM
The Championship kl. 16
Det er ikke fordi, vi ikke kan lide Rotherham, at vi tit better imod dem, men det spiller altså ikke for dem. De har ikke vundet i seks kampe i træk, hvoraf de de fem er tabt. Desuden har de slet ikke vundet på udebane i 16 opgør, hvor af de 15 er endt med nederlag. Cardiff kommer lige fra to flotte udesejre over Leeds og Derby, så vi er sikre på, at de holder formen her.
1
1
70
20
10
8
IPSWICH - LEEDS
The Championship kl. 16
Leeds svinger enormt meget for tiden, og det er ikke til at vide, hvor man har The Whites. 2-1 over Bristol City sidst var pænt, men inden da stod den på nederlag til Cardiff og Huddersfield. Ipswich er ubesejrede i tre kampe i træk og var faktisk det første hold, der formåede at slå Aston Villa i Birmingham i denne sæson. Vi hælder til Ipswich, men tager krydset med.
1
X
1
50
30
20
9
NOTTINGHAM F. - SHEFFIELD W.
The Championship kl. 16
Hvad skal det dog blive til for Nicklas Bendtner og Nottingham Forest? De er faktisk kun syv point fra en nedrykningsplads, og med deres svingende form, så er det bekymrende. Meget bekymrende. Uglerne fra Sheffield Wednesday flyver til gengæld højt for tiden med tre sejre i træk, så vi kan sagtens se dem få noget med hjem fra Sherwood-skoven i denne omgang.
X
2
X
20
50
30
10
WIGAN - PRESTON
The Championship kl. 16
Wigan fik sig en sejr i sidste runde, og det var ret tiltrængt efter tre kampe i træk i træk uden sejre. Nu skal man så op mod Preston, som er ubesejrede i tre kampe i træk. De sidste to kampe gav fine sejre over både Brentford og Birmingham, og man er faktisk pænt med ude. Wigan er til gengæld dårligere hjemme end ude, så vi hælder til Preston grundet den gode form for tiden.
X
2
2
20
30
50
11
BRADFORD - BOLTON
League One kl. 16
Bradford halter lidt og er uden sejre i de sidste fire kampe. Senest blev det 1-2 mod Fleetwood, og det er der ikke råd til i den tætte topstrid. Her befinder Bolton sig også, og de er ubesejrede i deres fire sidste kampe, hvoraf de seneste to er vundet. Det bliver en tæt affære, som ender uafgjort, men tag lige to-tallet med for en sikkerheds skyld, når nu Bolton gør det så godt.
X
2
X
20
50
30
12
SHEFFIELD U. - SCUNTHORPE
League One kl. 16
Topopgøret af dem alle i den engelske League One. The Blades er ubesejrede i tre kampe i træk, hvor de ikke har lukket mål ind og scoret fem styks. Scunthorpe har ikke vundet i tre kampe i træk, og de har kun scoret et mål i de kampe. Hjemme er Sheffield United ret stærke, så selvom det er et tophold, de møder, så tror vi på en hjemmesejr her.
1
X
1
50
30
20
13
SILKEBORG- AC HORSENS
Superliga kl. 16
Så er Superligaen for alvor tilbage på kuponen, og vi ligger ud med de røde mod de gule i Søhøjlandet. Silkeborg har haft en fin opstart med en del sejre, mens AC Horsens tabte sidste træningskamp med 2-3 til SønderjyskE. Det er altid vanskeligt at vide, hvor holdene står efter en lang vinterpause, så vi spiller konservativt ud med et kryds.
1
X
2
X
30
40
30