• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Der spilles et væld af interessante fodboldkampe denne onsdag, og Gambleren ser nærmere på fem af dem

Af Jacob Hansen


Spilstop 16.00
Sydafrika - Angola 1
Odds 2,20 Sportingbet

Vi starter denne gamblingens rundtur i Afrika, hvor værtsnationen i dag til op imod Angola. Begge spillede 0-0 i deres første kamp, og faren ved at satse på en vinder i denne kamp er, at begge måske hellere vil vente til gruppens sidste opgør med at jagte en afgørelse, istedet for at løbe en risiko i eftermiddag, som måske giver bagslag.

Jeg vover mig ud på 1-tallet alligevel, for med hjemmepublikummet i ryggen kan Sydafrika ikke tillade sig udelukkende at spille på resultatet. Og farligt kan det da også være blot at satse på, at man uden videre kan afgøre det hele i sidste kamp. Ikke mindst når Marokko venter i denne.

Det skal lades Angola, at de er uden nederlag i 8 kampe, og har holdt nullet i de seneste 5. Men de var i lige så prangende form forud for Africa Cup of Nations sidste år, og endte alligevel med at blive slået ud af gruppen.

Dengang gik de ind til slutrunden med seks ubesejrede kampe, og åbnede med sejr over Burkina Faso. Men Burkina Faso har ikke præsteret en sejr ved en afrikansk slutrunde, siden de selv var værter i 1998.

Samtidig var sejren også Angolas eneste ved en afrikansk slutrunde i deres seneste 10 forsøg, bortset fra sejren over Malawi da de selv var værtsnation i 2010. Man kan vælge et lidt mere forsigtigt "draw-no-bet", eller man kan gå planken ud. Jeg har denne gang valgt sidstnævnte.


Spilstop 17.00
Montpellier - Sochaux (asian handicap -1) 1
Odds 1,92 Bet365

Sochaux har oppet sig så meget, at de er kravlet 3 point over stregen, og rejser til Montpellier til denne cup-kamp med 3 sejre i træk. Alligevel satses på hjemmesejr, fordi Montpellier på hjemmebane har været meget svære at hamle op med igennem et stykke tid.

Deres seneste 8 kampe hjemme på Stade de la Mosson har kastet 6 sejre og 2 uafgjorte af sig. De sidste tre hjemmekampe, alle i Ligue 1, er vundet med 3-0, 4-0 og 2-0.

De vandt 3-1 ude over Sochaux i ligaen i efteråret, hvilket var tredje sejr i træk over denne modstander. De har også vundet de seneste tre hjemmekampe over samme modstander, hvorfor jeg spår dem cup-succes i aften.

Et "almindeligt" 1-tal giver i omegnen af odds 1,50, men jeg vælger
ovennævnte spil, som ved sejr på 1 mål giver indskuddet retur, og sejr
på mere giver odds 1,92 hos Bet365.


Spilstop 19.30
CA Bastia - Brest 1X
Odds 1,65 Tipico

Vi bliver i den franske pokalturnering, og kaster os over denne match imellem et hold fra den tredjebedste række og et hold fra Ligue 1. Samme set up havde CA Bastia dog i sidste runde, hvor de mødte lokalrivalerne fra Bastia og her sejrede med 2-0 i samme turnering.

CA Bastia er et fremragende hjemmehold, og rykkede i sidste sæson op med flotte "15-2-0" på eget græs. I denne sæson har de "6-2-1" indtil videre.

Brest er ikke Europas skarpeste udehold, og af deres 9 udekampe i denne cup-turnering har de kun præsteret at vinde 1 i ordinær tid. Og de har 7 gange i denne serie mod lavere rangerende hold, eksempelvis i sidste runde mod Lucon, der spiller en række lavere end CA Bastia.


Spilstop 20.45
Arsenal - West Ham (asian handicap -1) 1
Odds 1,76 Mermaidbet

Videre til Premier League, hvor Arsenal ikke har råd til at afgive flere point, hvis de vil ende i top 4, siger Arsene Wenger, og man så sige, at han har en pointe, nu hvor der er 7 point op til netop denne placering.

Det kan dog afkortes til 4 med en sejr over West Ham, og spiller Arsenal som i anden halvleg mod Chelsea i søndags, eller som i det meste af kampen mod Swansea i sidste uge, og blot udvider lidt større træfsikkerhed, skal der vente 3 point her.

West Ham er ikke i synderligt god form, og har kun fået 8 point af de seneste 30 mulige. Helt skidt ser det ud på udebane, hvor de ikke har scoret i deres seneste fire kampe. Sidste udebanemål fra deres side faldt ved stillingen 3-0 til Tottenham 8 minutter før tid d. 25. november.

Af de seneste 10 kampe disse to har spillet mod hinanden har Arsenal vundet 8 og spillet 2 uafgjort. Et "almindeligt" 1-tal giver i omegnen af odds 1,50, men jeg vælger ovennævnte spil, som ved sejr på 1 mål giver indskuddet retur, og sejr på mere giver odds 1,76 hos Mermaidbet.


Spilstop 21.30
Valencia - Real Madrid over 3 mål
Odds 1,70 Bet365

Som rosinen i pølseenden tror jeg på målfest, når Real Madrid gæster Valencia i pokalturneringen. De vandt den første kamp med 2-0, hvorfor VAlencia altså skal ud og lave to kasser, uden modsvar fra Real, blot for at fremtvinge omkamp.

Gør de det? Næppe.

De mødtes pudsigt nok også i weekenden samme sted, hvor Valencia fik bank med hele 5-0, hvilket faktisk var stilligen allerede ved pausen! De seneste 7 gange disse to har mødt hinanden med Valencia som hjemmehold, er det endt med følgende cifre;
0-5
2-3
3-6
2-3
3-0
3-2
2-3
1-5
Forholdsvis underholdende må man sige, og derfor er det uden tøven, at jeg kaster mig over ovennævnte spil, der giver odds 1,70 ved mindst fire mål, og indskuddet retur, hvis der scores tre gange. Færre end tre mål, og indskuddet er tabt.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020