• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil

Ny Oddset-platform fra Danske Spil

Ny Oddset-platform fra Danske Spil
Illustration

- Vi udvider antallet af mulige væddemål til 99.999 om ugen, siger direktør i Danske Licens Spil, Niels Folmann

Af

Platformen er resultatet af mange måneders udviklingsarbejde og fuldender strategien om at give de bedste spilletilbud på alle tilgængelige platforme; i detailhandelen, på nettet, på tablet og mobil.

- Vi udvider antallet af mulige væddemål til 99.999 om ugen og giver samtidig spillerne mulighed for at kombinere deres foretrukne spil på nye måder, så man kan opnå attraktive odds. Med det nye Oddset bliver det muligt at kombinere helt op til 25 væddemål, og man kan f.eks. blande pre-live og live-spil, siger Niels Folmann, adm. dir. for Danske Licens Spil. 

Mere end 600.000 kunder spiller via danskespil.dk, hvor Oddset er det næstmest populære spil efter Lotto målt på antallet af besøgende. Oddset er desuden det største sportsspils-brand i Danmark.

- I udviklingen af den nye spilplatform har vi lagt vægt på forbedret web-navigation, så brugeroplevelsen er i top. Mens vi hos forhandlerne og på mobilen holder fokus på de allermest populære sportskampe ved at udvælge 256 ”favoritbegivenheder” i hver runde, f.eks. kampene i den danske Superliga eller Premier League, som vil blive særligt profilerede. Jeg håber, at spillerne lynhurtigt vil tage alle de nye funktionaliteter til sig”, slutter Niels Folmann.

Superliga

Mere Superliga

Fokus