• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Bettingfamily.com .
Sponsoreret artikel

Gode råd til at vinde penge på odds

Gode råd til at vinde penge på odds
Foto: Getty Images

Det er de færreste, der vinder på odds - få nogle gode råd i artiklen her

Af Bettingfamily.com .

Ser du odds som en investering?
Du skal se odds som en investering, hvis du vil vinde penge på det over tid. Når du ser odds som en investering, så er du allerede et godt stykke på vej, da du så vil gå seriøst til værks. Du vil aldrig placere nogle af dine investeringskroner i noget, som du ikke kender til.

Du har sikkert allerede prøvet det, at du har spillet et beløb på et fuldstændig ukendt hold fra en liga, som du knap nok vidst eksisterer. Det er her du skal være klog og vide, at vinder du på sådan en kamp, så er det mere held end forstand. Det kan du også tjene penge på, men skal du sikre profit over en længere periode, så kræver det, at du har sat dig ind i ligaerne og kampene.

Det tager bunkevis af timer at sætte sig nøje ind i kampene og vide mindst lige så meget, som bookmakerne. Mange benytter sig derfor af eksterne sider, som kan gøre arbejdet for dem, eksempelvis Bettingfamily.com der har dygtige eksperter tilknyttet. De levere dagligt spilforslag, der er grundigt analyseret inden for flere sportsgrene.

Vigtige værktøjer
Det vigtigste værktøj er et regnskab, hvor du kan få et overblik over dine spil. Det skal også kunne give dig væsentlige statistikker, så du hele tiden kan se, hvor du laver profit. Du har nok en fornemmelse af, om det er i den danske Superliga eller den franske Ligue 1, men du kan blive overrasket.

Et vigtigt punkt er at vide, hvor du taber flest penge. Det kan sagtens ske, at du egentlig synes, at du har fint styr på den engelske Premier League, men regnskabet viser noget andet. Når du har tal på det, så kan du hurtigt spare dig selv for nogle penge ved eksempelvis at undgå at spille Over/under mål på Premier League, da regnskabet her viser røde tal.

Når du har styr på dit regnskab, så er det også nemmere at fastlægge din spillestil, da du så hurtigt kan se, hvor du er dygtig og mindre dygtig. Det bruger alle dygtige eksperter meget tid på, også eksperter hos Bettingfamily.com uanset hvilken sportsgren de spiller på. De giver alle deres brugere adgang til en regnskabsfunktion på deres hjemmeside, helt gratis.

Bevar fokus - hele tiden
Det er nemmere sagt end gjort. Når du rammer en dårlig periode, så begynder mange at afvige fra deres spillestil, hvilket er meget skidt. Vi skriver ”når”, da alle kan løbe ind i dårlige periode, selv de dygtigste eksperter.

Når de dårlige perioder kommer, så skal du huske at holde hovedet koldt og hele tiden holde dig op på, at du holder dig til din spillestil. Det er også vigtigt at huske, at det at oddse ikke er en sprint, men derimod et marathon. Du skal have i fokus, at du skal vinde penge på den lange bane.

Superliga

FCK vrager Daramy mod FCN

Ståle Solbakken har udtaget truppen til søndagens opgør mod FC Nordsjælland. Her har nordmanden fravalgt Mohamed Dara...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

Ob har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.