• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Atalanta i topform

Spilforslag til Champions League: Atalanta i topform
Foto: Getty Images

Valencia er uden to midtstoppere og måske to faste mand på midtbanen.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 21.00
Atalanta - Valencia
1
1,79 @ NordicBet

Valencia er uden de to normale midtstoppere – Gabriel Paulista (karantæne) og Ezequiel Garay – og det kan blive dyrt i en udekamp mod Atalantas sprudlende offensiv. Alene i de sidste fire Serie A-kampe har Atalanta hentet 10 af 12 mulige point med en målscore på 13-4.

Spanierne har vist store udsving: i pokalen skulle man ud i straffesparkskonkurrence for at besejre Cultural Leonesa, mens februar også har budt på nederlag til Granada og Getafe. Samtidig er det ikke engang en måned siden, Valencia slog FC Barcelona, mens man senest spillede 2-2 mod Atlético.

De fleste store resultater er dog opnået på hjemmebane, mens Valencia er til at tale med på udebane. Og selv om Atalanta ikke spiller på den rigtige hjemmebane her (San Siro i Milano lægger atter græs til CL-kampene), så spillede de blåsorte dog 1-1 mod Manchester City og slog Dinamo Zagreb på eget græs i gruppespillet, hvor man i øvrigt leverede en historisk præstation ved at være det første hold til at gå videre efter nederlag i de første tre kampe.

Finalekampene i Champions League lever deres eget liv. Men når Valencia er uden det normale midterforsvar, mens der er tvivl om både Francis Coquelin og Rodrigo Moreno på midtbanen, så hælder jeg altså til spil på Atalanta, som er en skræmmende modstander for alle hold i Europa på gode dage.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus