• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Buffon tæmmer Kane

Spilforslag til Champions League: Buffon tæmmer Kane
Foto: Getty Images

Meget peger på et målfattigt opgør, når Tottenham skal lægge arm med Juventus, som har holdt målet rent i 15 af de sidste 16 kampe.

Af Stefan Buur Hansen

Tirsdag kl. 20.45
Juventus – Tottenham
Under 2,5 mål
1,63 @ NordicBet

Juventus har brugt pausen fra Champions League på at finde tilbage til sit gamle jeg defensivt, da Den Gamle Dame har holdt målet rent i 15 af de sidste 16 kampe. De seneste 11 kampe er endvidere alle vundet, så Tottenham står altså over for lidt af en udfordring tirsdag aften.

De engelske gæster møder også op i fin form efter 1-0-sejren over Arsenal og de pæne indsatser mod henholdsvis Liverpool og Manchester United.

Scenariet for denne kamp er dog anderledes, for Juventus vil uden tvivl gøre alt for at undgå udebanemål imod sig, mens Tottenham selv har spillet mere afventende i Champions League end normalt. Det har givet gode resultater for Tottenham, som sikkert gerne vil sælge denne kamp for et 1-1-resultat på forhånd.

Det taler imod spillet, at Tottenham råder over en af Europas farligste angribere i Harry Kane, men ellers er det værd at bemærke, at holdet faktisk kun har vundet 3 af de sidste 12 udekampe i alle turneringer. Og at syv af disse kampe er gået under 2,5 mål.

Samtidig mindsker det chancen for mål, at Juventus er uden Paulo Dybala, mens også Andrea Barzagli, Stephan Lichtsteiner, Blaise Matuidi og Juan Cuadrado meldes skadede. Hos gæsterne er Toby Alderweireld, Juan Foyth og Kyle Walker-Peters blevet hjemme i London.

Odds 1,63 er på vippen rent værdimæssigt, men fortjener alligevel et skud i en kamp, hvor Juventus’ førsteprioritet vil være at lukke ned for Spurs, som her må forvente mere modstand end i gruppespilskampene mod både Dortmund  og kriseramte Real Madrid.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus