• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Flest mål efter pausen

Foto: Getty Images

Hverken Leipzig eller Tottenham vil formentlig angribe kampe fra første dommerfløjt.

Af Stefan Buur Hansen

Tirsdag kl. 21.00
RB Leipzig - Tottenham
Flest mål i 2. halvleg
2,07 @ NordicBet

Tottenham kommer på en svær opgave i Leipzig, når man skal hente RB Leipzigs 1-0-føring fra London uden hverken Harry Kane, Son Heung-Min eller Steven Bergwijn i offensiven, mens Moussa Sissoko mangler på midtbanen. José Mourinho har gjort sit til at tale skaderne op og chancerne ned – og netop kampe som disse, hvor hans hold har ryggen mod muren, er lidt af en specialitet for The Special One.

Hjemmeholdet er heller ikke uden skader, men det rammer ikke nær så hårdt at være uden Willi Orban, Ibrahima Konate, Tyler Adams og Kevin Kampl, mens man forstærkes af Dayot Upamecanos tilbagevenden til bagkæden. Leipzig er af natur et offensivt hold, men Julian Nagelsmann vil næppe bede sine spillere angribe med hovedet under armen fra første fløjt.

Jeg forestiller mig et kampforløb, hvor begge hold vil lægge ud med at se hinanden an. Leipzig ved, at et Tottenham-mål åbner kampen, mens Spurs omvendt vil have svært ved at rejse sig efter en tidlig tysk scoring efter fem sejrsløse kampe i streg. Efter pausen vil især Tottenham dog være tvunget til at satse – og det kan og bør give åbninger til begge hold.

Det er svært at finde gedigne værdispil i finalekampene af verdens største klubturnering, men set i lyset af ovenstående virker odds 2,07 på, at 2. halvleg bliver den mest målrige faktisk som en fin betaling.

Superliga

Mere Superliga

Fokus