• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Flyvende hollænder

Spilforslag til Champions League: Flyvende hollænder
Foto: Getty Images

Virgil van Dijk har scoret fem af seks mål for Liverpool i denne sæson med hovedet.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 21.00
Tottenham - Liverpool
Virgil van Dijk scorer på hovedstød
17,00 @ Betfair

Virgil van Dijk har for alvor fået sit gennembrud for Liverpool i en sæson, hvor den 27-årige hollænder tydeligvis har løftet niveauet hos de før så usikre kollegaer i forsvaret. Samtidig har van Dijk markeret sig som en giftig herre i den anden ende af feltet med fire scoringer i Premier League samt to i Champions League.

Læs også: Dagens Double: Liverpool tager CL trofæet

Det har markedet da også noteret sig, så odds på van Dijk som målscorer i skrivende topper omkring 9,00. Det virker en anelse fedtet, hvilket ikke kan siges om Betfairs Specialbet på kampen. Her er odds på en hovedstødsscoring af van Dijk nemlig løftet fra 11,00 til 17,00 under bookmakerens udvalg af Specialspil.

Det er interessant, fordi tre af van Dijks fire mål i Premier League er scoret med hovedet, mens det samme gælder for begge mål i Champions League. Med andre ord er fem af seks van Dijk-mål for Liverpool i denne sæson scoret med hovedet, hvorfor odds 17,00 lignet et festligt værdispil til en finale, hvor der vil være fuld fokus på dødbolde.

Læs også: Dagens Spilforslag: Kortfest i CL-finalen?

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.