• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Formsvag Fabinho får kort

Foto: Getty Images

Midtbanespilleren kan forvente en hård aften, hvis han da overhovedet starter inde.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 21.00
Liverpool – Atlético Madrid
Fabinho får kort
3,40 @ bet365

Liverpool fik aldrig rigtigt fodfæste i den første kamp, som Atlético chokstartede med det matchvindende mål efter fire minutter. Siden da har The Reds også prøvet at tabe i Premier League, hvorfor dette bliver en stor moralsk prøve.

En af de store skuffelser har på det seneste været Fabinho, som flere medier endda spekulerer i at bænke til kampen. Sker det ikke, vurderer jeg hans chancer for at få et gult kort som gode i et opgør, som formentlig bliver hårdt spillet.

Fabinho – der har fået seks gule kort i 21 kampe fra start i PL og CL denne sæson – er en hård hund, som kommer til at tage mange slag mod Thomas Partey & Co. Dommer Danny Makkelie er ikke kendt for at lade kortene sidde løst, men i en afgørende kamp som denne, skal mulighederne nok opstå.

Markedet ligger i 2,55-2,90, så en betaling på 3,40 er købt på en advarsel til Fabinho, hvis han da bevarer sin plads blandt Klopps udvalgte fra start.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC Nordsjælland - AaB

AaB kan vinde for fjerde gang i træk i Superligaen, og de møder et groggy FC Nordsjælland-mandskab. Nordjyderne har revanche til gode efter 0-4-nederlaget mod Farum-klubben i fjor.