• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Tid til revanche og mål

Edin Dzeko var så uhyre tæt på at gøre tirsdag aften til rigtig god for "Spilforslag til Champions League" - i aften er vi klar til at tage revanche med to målscorer-spil.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 21.00
Tottenham - Dortmund
Heung-Min Son scorer
3,20 @ Unibet

Heung-Min Son klagede selv over fysisk udmattelse efter Asian Cup, men den 26-årige angriber har scoret i samtlige kampe for Tottenham siden Sydkoreas 0-1-nederlag til Qatar i kvartfinalen. Son har dermed gjort sit til at gøre savnet af topscorer Harry Kane mindre med 15 mål i 31 kampe for Spurs i denne sæson.

Læs også: Dagens Double: Oplæg til mål når Tottenham møder Dortmund

Dortmund er et stærkt hold, men tyskerne er også uden sejr i de sidste tre kampe, ligesom man blot har holdt målet rent i to af de sidste syv udekampe. Markedet ligger i odds 2,25-2,80 på en scoring af Son, som må forventes at starte helt i front for Tottenham, så til odds 3,20 får han en anbefaling.

Onsdag kl. 21.00
Ajax - Real Madrid
Karim Benzema scorer
2,25 @ bet365

Læs også: Dagens Spilforslag: Real Madrid har krammet på Ajax

Med seks sejre og en enkelt uafgjort (på udebane mod FC Barcelona) som udbytte af de syv seneste kampe har Real Madrid ramt topformen på det helt rigtige tidspunkt. En del af æren tilfalder Karim Benzema, som har scoret seks mål i de sidste seks kampe for Kongeklubben.

Ajax er gået fra den ene yderlighed til den anden på det seneste, men både 4-4 imod Heerenveen og især 2-6 til Feyenoord viste, at defensivens bundniveau er skræmmende lavt. Det kan vise sig livsfarligt imod en formstærk Karim Benzema, der i år har overtaget rollen som CL-topscorer for Real Madrid efter fire sæsoner som vicetopscorer bag Ronaldo. Markedet ligger i 1,91-2,20, så til odds 2,25 får franskmanden en indsats.

Alle bets blev første gang offentliggjort mandag aften - derfor er oddsene med forbehold for de justeringer, der kan være foretaget siden.

-------------------

Afviklede spil:
Tirsdag kl. 21.00
AS Roma - FC Porto
Edin Dzeko scorer
2,50 @ BetStars

Edin Dzeko stemplede ind med perfekt timing for Roma, da han scorede et mål og leverede en assist som kampens bedste spiller i Romas 3-0-sejr over Chievo. Med fem mål i denne sæsons fire CL-kampe er bosnieren essentiel, hvis Roma skal have en chance imod FC Porto, som har gjort det glimrende i denne sæson.

Dzeko scorede både hjemme og ude imod Liverpool og FC Barcelona i sidste sæsons knockout-kampe i Champions League, hvor det også blev til en scoring imod Shakhtar Donetsk. Markedet liger i 2,00-2,43 og til odds 2,50 får den 32-årige forward et indskud som målscorer når som helst i løbet af kampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.