• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Porto scorer før og efter pausen

Spilforslag til Champions League: Porto scorer før og efter pausen
Foto: Getty Images

To af rundens bedste spilforslag skal findes i Champions Leagues Gruppe G.

Af Stefan Buur Hansen

Onsdag kl. 20.45
FC Porto - AS Monaco
FC Porto scorer i begge halvlege
2,00 @ bwin

Monaco er blandt kandidaterne til titlen som året største skuffelse i Champions League. Til gengæld er holdet allerede ude af kampen om kvalifikation til både slutspillet i Champions League og Europa League før denne kamp.

Anderledes spændende ser det ud for FC Porto, som er sikkert videre på andenpladsen med en sejr, mens uafgjort eller sågar nederlag også kan sende portugiserne videre, hvis bare RB Leipzig ikke leverer et bedre resultat mod Besiktas.

Med sådan et scenarie har FC Porto næppe tænkt sig at trille bolden frem og tilbage, mens man afventer nyt fra Red Bull Arena i Leipzig. FC Porto skal frem over stepperne, og det bliver formentlig ikke vanskeligt imod et desillusioneret Monaco-mandskab, som på forhånd har tvivl om mindst en håndfuld stamspillere, der i større eller mindre grad døjer med skader.

Monaco har lukket mål ind før pausen i fire af fem hidtidige kampe i Champions League, og hvis først FC Porto tager føringen her, vil portugiserne formentlig gøre alt for at fejre den videre kvalifikation foran eget publikum med flere mål.

FC Porto scorede både i første og anden halvleg i den seneste hjemmekamp i Champions League mod RB Leipzig, og i den hjemlige liga er det forekommet i 71 procent af Portos hjemmekampe. Og ja, FC Porto scorede også både før og efter pausen i opgøret mod netop Monaco tidligere på sæsonen, så til odds 2,00 går vi efter, at hjemmeholdet kommer på tavlen både før og efter pausefløjtet.

Onsdag kl. 20.45
RB Leipzig - Besiktas
Begge hold scorer
1,95 @ bwin

Besiktas har allerede vundet Gruppe G og har derfor som sådan ikke noget at spille for. Det virker dog usandsynligt, at tyrkerne af den grund skulle sælge opgøret på forhånd, og selv om Senol Günes måske sparer en spiller eller to, vil Besiktas stadig sende et slagkraftigt hold på banen.

Besiktas spillede 0-0 mod Yeni Malatyaspor i den seneste udekamp, men før det havde holdet scoret mindst et mål i de seneste 17 udekampe. Og set over et lidt længere perspektiv har Besiktas scoret mål i 26 af de sidste 28 udekampe, når alle turneringer medregnes.

På den anden side står RB Leipzig, som skal præstere bedre end FC Porto, der møder AS Monaco på hjemmebane i den sidste kamp i gruppespillet. Det lægger et vist pres på tyskerne, som ikke kan tillade sig at håbe på, det desillusionerede Monaco-hold besejrer Porto på udebane.

RB Leipzig har endnu ikke holdt målet rent i Champions League, mens holdet har lukket mål ind i fire af seks hjemmekampe i Bundesligaen.

Rigtigt meget peger i retning af, at begge hold sagtens kan komme på tavlen her til et odds, der ligger tæt på 2,00. Også X2 ligner et godt værdispil på kampen, så hold øje med meldingerne fra Besiktas op til kampstart. Sparer tyrkerne ikke en masse profiler, er odds 3,60 på, Besiktas ikke taber, bestemt en overvejelse værd.


Opdatering:
Efter tirsdagens resultater ligger det nu fast, at to af tre spilforslag fra Tipsbladets Champions League-magasin er gået hjem, da Manchester United med 2-1-sejren over CSKA nåede op på 15 point i gruppespillet, mens Neymar allerede i sidste runde scorede sit sjette mål i turneringen.

Spillene handlede om, at Manchester United skulle hente mindst 12,5 point i gruppespillet (odds 2,10 hos Danske Spil), mens Neymar skulle score over 5,5 mål til odds 1,72 hos Unibet.

Det tredje spilforslag hører til i den mere vovede ende og handler om, at Sergio Agüero bliver topscorer i Champions League til odds 26,00 (bet365). Og selv om det endnu ikke er definitivt afgjort, virker det fair at sige, det spil ikke umiddelbart ligner en gevinst, der bare venter på at blive udbetalt.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus