• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Champions League: Revanche i London?

Chelsea har bare vundet tre af otte hjemmekampe denne sæson.

Af Stefan Buur Hansen

Tirsdag kl. 21.00
Chelsea - Ajax
2 (AHC +0,5)
1,96 @ NordicBet

Chelsea har tilsyneladende ramt topformen på det rigtige tidspunkt med sejre i otte af de sidste ni kampe. Christian Pulisic viser tænder i offensiven, hvor supersub Michy Batshuayi også har vist sit værd. Samtidig boostes Chelsea af, at N’Golo Kante er meldt klar igen – selv om The Blues reelt har fået flere point uden end med midtbanemanden de sidste sæsoner.

Ajax fortsætter med at imponere. Kun én af de sidste 21 kampe er tabt – nemlig hjemmekampen mod Chelsea – og siden da har man vundet to kampe i Æresdivisionen med en score på 8-2.

Læs også:Dagens Double: Inter får point igen mod Dortmund

Det interessante ved Ajax er, at holdet især på udebane har været stærke med ni sejre i 11 ubesejrede ligakampe samt sejre over hold som Real Madrid, Juventus og Tottenham i Champions League. Her har Ajax i øvrigt ikke tabt på fremmed græs siden 2016.

Chelsea har for sin del bare vundet to hjemmekampe i ligaen denne sæson, mens den seneste sejr i Champions League på Stamford Bridge ligger tilbage i 2017. Jeg trodser derfor hjemmeholdet stærke form og går med værdien i de gæstende charmetrolde til odds 1,96 hos NordicBet.

Tirsdag kl. 21.00
Dortmund - Inter
Under 2,5 mål
2,05 @ Betfair

Læs også:Dagens Spilforslag: Valencia skal til at vinde i Champions League

Der er stor forskel på Dortmund i Bundesligaen og Champions League. For mens de gul/sorte er gået over linjen på 2,5 mål i 8 af 10 Bundesliga-kampe, så har det samme kun været tilfældet i én af de sidste otte Champions League-opgør.

Hos Inter er 8 af 11 kampe i Serie A gået over linjen på 2,5 mål, mens det kun er sket i én af de sidste syv Champions League-kampe.

Nu krydser de to hold så klinger i en yderst vigtig CL-kamp, hvor ingen formentlig vil tage unødige chancer. Læg dertil at Marco Reus er tvivlsom for Dortmund, som offensivt må sætte liden til en pt. uskarp Pablo Alcacer – og der tegner sig et billede af en kamp, der sagtens kunne blive mindre målrig, end hvad markedet forventer.

Læs også:Karantæner - hvem er ude?

Superliga

Mere Superliga

Fokus