• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Europa League: Gent slår St. Etienne

Foto: Getty Images

De formstærke belgiere kan mønstre en af Europa Leagues mest spændende angrebstrioer bestående af Jonathan David, Roman Yaremchuk og Laurent Deopitre.

Af Stefan Buur Hansen

Torsdag kl. 18.55
Qarabag - Sevilla
Under 2,5 mål
1,93 @ Bethard

Qarabag har ingen ambitioner om at vinde fodboldæstetikernes hjerter med deltagelse i de europæiske turneringer, hvor man ofte arbejder ud fra en stramt organiseret defensiv.

Nu venter så et besøg fra EL-specialisterne fra Sevilla, som har fået en flot start på sæsonen med 10 point som udbytte af de første fire kampe. Sevilla har dog ikke ligefrem sprudlet i nogle af kampene – og de rutinerede spaniere er fuld bevidste om, at mindre også kan gøre det i starten af en lang sæson.

Læs også:Optakt: FC København - FC Lugano

Sevilla rejser til Baku for at udføre en simpel mission, mens Qarabag næppe vil åbne op fra kampens start. Det ligner et matchup, hvor der let kan være langt imellem målene – og til odds 1,93 finder jeg altså værdi i et spil på en målfattig omgang, selv om fire af fem Qarabag-hjemmekampe i sidste sæsons EL gik over linjen.

Torsdag kl. 21.00
Gent - St. Etienne
1
2,11 @ NordicBet

To hold med modsatrettede formkurver mødes på Ghelamco Arena, når formstærke Gent tager imod et St. Etienne-hold, som bare har vundet en kamp i denne sæson. Skiftet fra cheftræner Jean-Louis Gasset til assistent Ghislain Printant før sæsonen har ikke ligefrem været en succes for de grønklædte, som især har problemer i defensiven, hvor man giver alt for mange chancer væk.

Læs også:Dagens Spilforslag: APOEL snupper en sikker sejr på hjemmebane

Det er livsfarligt imod et hold som Genk, der kan mønstre en af Europa Leagues mest spændende angrebstrioer bestående af Jonathan David, Roman Yaremchuk og Laurent Deopitre. Gent har for alvor fundet melodien med fem sejre i de sidste seks ubesejrede kampe, mens man har vundet de sidste syv hjemmekampe i alle turneringer.

St. Etienne har for sin del bare fået fem point ud af de første fem kampe, hvor man som nævnt heller ikke ligefrem har sprudlet. Gent har fordel af hjemmebane, bedre form, flere kampe i benene og større europæisk erfaring. Det trækker i retning af et velbetalt 1-tal til odds 2,11.

Læs også:Dagens Double: Arsenal på svær mission

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus