• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Kenneth Jensen

Spilforslag til NFL: Kirk Cousins' skrækstatistik fortsætter mod Eagles

Spilforslag til NFL: Kirk Cousins' skrækstatistik fortsætter mod Eagles
Foto: Getty Images

Denne uges forslag kommer fra det spændende opgør mellem Minnesota Vikings og Philadelphia Eagles.

Af Kenneth Jensen

Spilstop søndag klokken 19.00
Minnesota Vikings - Philadelphia Eagles 2
Odds 2,48 hos Unibet

Philadelphia Eagles går ind til opgøret mod Minnesota Vikings med en record på 3-2, og det er dårligt nyt for Vikings og ikke mindst quarterback Kirk Cousins, som allerede har været en del i modvind i denne sæson, fordi han ikke har spillet specielt godt.

Cousins har det nemlig med at slå dårlige hold, mens han som regel taber til hold, der har vundet flere kampe, end det har tabt. Hold som Eagles, der gæster Minneapolis søndag.

I kampe mod hold, der har det, de i USA hedder en winning record, har Kirk Cousins blot vundet fem kampe ud af 32 mulige. Fem! 27 af de 32 kampe har quarterbacken tabt. Det fortæller altså en historie om Cousins.

Minnesota Vikings har et godt forsvar og kommer til at give problemer for Philadelphia Eagles, men problemet for Vikings er, at det med al sandsynlighed bliver op til Cousins at vinde kampen, for selv om Minnesota gerne vil løbe med den fantastiske running back Dalvin Cook, er Eagles det hold, der tillader færrest yards i løbespillet. Altså er det ikke på jorden, men i luften man slår Eagles.

Og det tror vi ikke på, at Kirk Cousins kan. Han har i hvert fald ikke kunnet det mod hold med winning records i denne sæson. Cousins har tabt til Packers og Bears, og mon ikke han også taber hjemme til Eagles.

Bragt første gang torsdag den 10. oktober.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.