• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Kenneth Jensen

Spilforslag til NFL: Lions løber med det hele i Oakland

Spilforslag til NFL: Lions løber med det hele i Oakland
Foto: Getty Images

Detroit Lions kan godt gå hen og vinde opgøret i Oakland mod Raiders.

Af Kenneth Jensen

Spilstop søndag klokken 19.00
Oakland Raiders - Detroit Lions 2
Odds 2,17 hos NordicBet

Det er på papiret et tæt opgør mellem to hold, der ikke helt kan finde ud af, om det for alvor skal være i denne sæson. Hjemmeholdet Oakland Raiders ligger på andenpladsen i AFC West med en 3-4 record, og holdet kan med en sejr over Detroit spille sig tilbage i kampen om divisionssejren og ikke mindst wild card-pladserne.

Detroit Lions er lidt i samme situation - holdet ligger tre i divisionen, der tæller stærke Packers, Vikings og Bears, så det er en meget svær division, men med en record på tre sejre, tre nederlag og en enkelt uafgjort har LIons stadig muligheder.

Opgøret ligner en 50/50-kamp, hvor det kan komme ned til de små marginaler, og her kan det vise sig at blive afgørende, at Detroit Lions har en bedre quarterback i form af Matt Stafford, der for tiden tilmed er ganske varm og smed masser af point på tavlen senest mod New York Giants.

Vi tror, at Detroit har fine muligheder for at vinde i Oakland.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.