• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Kenneth Jensen

Spilforslag til NFL: Patriots når langt igen

Spilforslag til NFL: Patriots når langt igen
Foto: Getty Images

NFL-sæsonen er kun dage væk, og vi har fundet nogle langtidsvæddemål, der kan være med til at forsøge din tilværelse.

Af Kenneth Jensen

Natten mellem torsdag og fredag starter denne sæson af NFL op igen, og det tegner allerede nu til at blive en spændende sæson, hvor Philadelphia Eagles skal forsøge at genvinde Super Bowl-titlen.

Vi har fundet nogle langtidsvæddemål som kan sikre dig profit, når sæsonen er forbi. 

Patriots vinder AFC
Odds 3,2 hos Unibet

I de sidste ni år har New England Patriots vundet AFC East. I tre af de sidste fire år har holdet vundet hele AFC og sikret sig en plads i Super Bowl. AFC East ser på papiret historisk dårlig ud, hvor New York Jets, Buffalo Bills og Miami Dolphins alle er i gang med at bygge op på ny. Dolphins kan måske have lidt forhåbninger om at true, fordi de har en erfaren quarterback, de håber, er franchise-materiale, men han har haft skadesproblemer, når alt kommer til alt, er der ingen tvivl om, at Dolphins ikke kan true Patriots.

De vinder AFC East igen og booker formentlig også en hjemmebanefordel det meste af playoffs, fordi holdet er i en ”nem” division, og fordi holdet har Tom Brady bag center. Læg dertil, at AFC faktisk ikke er så stærk en konference, så det ligner på papiret, at kun Jacksonville Jaguars og Pittsburgh Steelers kan true Patriots. Til trods for Super Bowl-nederlaget for et halvt år siden er odds 3 givet fint ud.

Green Bay Packers kommer i playoffs
Odds 1,60 hos NordicBet

Packers er blandt favoritterne til at vinde Super Bowl, når holdet har Aaron Rodgers klar. Og det er superstjernen igen. Selv om holdet er i en stærk division med Minnesota Vikings, Detroit Lions og Chicago Bears, er det vores klare formodning, at de går i playoffs igen. Sidste år var de ikke med, fordi Aaron Rodgers tidligt i sæsonen blev skadet, men i de forgående otte sæsoner var Packers i playoffs. Det kommer de igen.

Los Angeles Rams vinder NFC West
Odds 1,71 hos Bet365

De har lavet store tilføjelser til holdet i Los Angeles, og det er tydeligt, at de skal vinde nu. Marcus Peters, Aqib Talib og Brandin Cooks er bare nogle af de stjerner, der er hentet til Rams. Holdet har i forvejen en ufattelig stærk defensiv linje, og offensivt har holdet en af de bedste running back i Todd Gurley, der komplimenterer en ung quarterback og en dygtig træner i Sean McVay. Odds 1,83 er godt givet ud, for holdet er klart det mest komplette i NFC West.

San Francisco 49ers, under 8,5 sejre i grundspillet
Odds 2,0 hos NordicBet

Der er en del buzz omkring San Francisco 49ers, men realiteten er, at holdet de sidste to sæsoner til sammen har vundet otte kampe. Nuvel, de har fundet en stærk quarterback i Jimmy Garoppolo, de har en dygtig træner i Kyle Shanahan, og de har opgraderet deres forsvar. Men divisionen er tricky, og mange kampe kan meget vel blive afgjort af de små marginaler. Har et ungt 49ers hold erfaringen til at tippe fordelen over til sig selv? Vi tror, det lander lige omkring de otte sejre dnene sæson for San Fran, hvis quarterback har brugt dele af offseason i selskab med en … lad os kalde det voksenmodel.

DeAndre Hopkins, flest receiving yards i NFL
Odds 13,0 hos Betfair

Den dygtige receiver er blandt de bedste i NFL, og han kan glæde sig over, at han får quarterback Deshaun Watson tilbage fra skade. De to fandt i sidste sæson - hvor Watson var rookie - melodien, og tonerne bør igen lyde, nu hvor Watson har meldt sig helt klar oven på en alvorlig korsbåndsskade.

Superliga

Mere Superliga

Fokus