2017-09-17 10:11
Foto: Getty Images

Vi tror på, at der er flere overraskelser i vente i anden runde af NFL.

Der var gevinst på to af tre forslag i sidste uge, men desværre glippede det forslag, jeg selv troede mest på, og sådan kan det også gå en gang imellem. Alt i alt kom vi ud med et lille overskud i sidste uge - "hele" 15 kroner - så lad os se, om ikke vi kan lave nogle flere penge i denne uge.

Og jeg kan lige så godt sige det med det samme: Det er en uge, hvor vi tror på flere overraskelser i NFL, hvilket spilforslagene også beviser.

Se selv herunder.

Søndag klokken 19.00
Carolina Panthers - Buffalo Bills, Panthers vinder første halvleg og kampen

Odds 1,74 hos Unibet

Begge hold kom fra spiluge et med en sejr, og mens Carolina imponerede på udebane mod San Francisco 49ers, vandt Buffalo Bills "Toilet Bowl" mod New York Jets, hvor de to hold på sin vis måde kæmpede om næste års første pick i draften. Fordel til Jets.

Jeg er ked af at sige det, Bills, men jeres hold er dårligt, og det kommer Carolina Panthers til at udnytte. Panthers har mange strenge at spille på, holdet kan løbe med rookie Christian McCaffrey, pumpe bolden med Jonathan Stewart, og så kan Cam Newton smide den op i anden sals højde til de store receivere Kelvin Benjamin, Devin Funchess og Greg Olsen.

Samtidig har Panthers et fremragende og undervurderet forsvar, som totalt lukkede ned for 49ers, så det kan meget vel gå hen og blive en hård eftermiddag for Tyrod Taylor, quarterback, der skal krydse fingre for, at LeSean McCoy kan finde plads i løbespillet. Det tror jeg ikke på, han får så meget succes med, og derfor tror jeg også, at Carolina er foran ved pausen, og at holdet vinder kampen.

Indsats: 200 kroner.

Søndag klokken 19.00
Pittsburgh Steelers - Minnesota Vikings 2 (inklusiv overtid)

Odds 3,25 hos Unibet

Det var ikke imponerende, da Steelers tog fra Cleveland med en sejr på tre point, og det var helt tydeligt, at der manglede timing mellem quarterback Ben Roethlisberger og LeVeon Bell, der er vendt tilbage efter strejke. Det kommer helt sikkert til at være bedre i denne uge, også kemien med receiver Martavis Bryant, der i sidste sæson sad ude med karantæne, men det ændrer ikke på, at Steelers er for store favoritter.

Nuvel, det er en stærk hjemmebane og alt det der, men mens Steelers var uimponerende i åbningen mod Browns, var Vikings fremragende mod New Orleans Saints - både på forsvar og på angreb.

Angrebet satte 29 point på tavlen, blandt andet via tre touchdown-kast fra Sam Bradford - to til Stefon Diggs, og runningback Dalvin Cook ligner en stjerne i den her liga. For slet ikke at tale om forsvaret, der har talent over hele linjen og har et ganske godt secondary anført af safety Harrison Smith og cornerback Xavier Rhodes. Sidstnævnte kommer sikkert til at følge Antonio Brown over hele banen.

Steelers er favorit, men holdet kan sagtens få problemer med Vikings-forsvaret og det pres, Minnesotas defensive linje kan sætte på Roethlisberger. Det er i min bog ikke utænkeligt, at Vikings kommer hjem med en sejr. Og det tør jeg godt satse på til odds 3,25.

Indsats: 50 kroner.

Søndag klokken 22.25
Denver Broncos - Dallas Cowboys 1 (inklusiv overtid)

Odds 2,15 hos Betfair

Begge hold kom fra land med en sejr i spilleuge et, og det er på papiret et af de mest spændende opgør i uge to. Kampen er i min bog 50/50, og så går jeg med Denver, der er underdog og på hjemmebane.

Jeg tror mest på Denver, fordi holdet har et utroligt stærkt forsvar, fordi angrebet mod LA Chargers viste gode takter, fordi quarterback Trevor Simian var i stand til at sætte sine holdkammerater i scene, og fordi holdet over de sidste fem sæsoner er 34-7 på hjemmebane. Det er en uhyre god statistik hjemme i den tynde luft i Denver.

Dallas kommer med ligaens måske bedste offensive linje, en super runningback i Ezekiel Elliott og en dygtig quarterback i Dak Prescott, men selv om deres hold holdt Giants fra touchdowns i åbneren, er Dallas' forsvar i min optik stadig suspekt. Nu bliver det testet af et hold, der har en stærk hjemmebanetradition.

Og hvis der er et forsvar, jeg stoler på, når det gælder om at nå ind til Dak Prescott, er det et forsvar anført af passrusher-kongen Von Miller.

Så jeg går med hjemmeholdet Denver i den her kamp, når jeg kan få 2,15. Oddset startede i 2,05, da jeg første gang kiggede, så jeg vil nok vente med at spille den til weekenden for at se, hvor meget oddset ender med at stige på Denver.

Indsats: 100 kroner.

------
Afviklede kampe:
Fredag klokken 02.30

Cincinnati Bengals - Houston Texans 2 (inklusiv overtid)
Odds 3.25 hos bwin

Cincinnati Bengals storskuffede mod divisionsrivalerne Baltimore Ravens og tabte med pinlige 0-20 på eget syntetiske græs, så mandskabet har i den grad noget at revancere i uge to. Modstanderen er Houston Texans, der også skuffede og tabte med 7-29 hjemme mod Jacksonville Jaguars, så begge hold skal forsøge at komme tilbage på sporet.

Bengals er hos bookmakerne storfavorit, og de er også for store favoritter i min bog. Derfor ligger værdien i at spille på Texans.

Houston har været meget igennem de seneste par uger på grund af orkanen "Harvey", som har fået flere spillere, blandt andet J.J. Watt til at samle millioner af dollars ind for at hjælpe. Tingene på banen kan have forkrampet sig, fordi fokus også har været et andet sted.

Forsvaret i Houston er stadig elite i min bog med en uhyggelig defensiv front, og så starter den spændende rookie Deshaun Watson på quarterback, og det tror jeg, bliver en gevinst for holdet, for han er ganske enkelt bedre end Tom Savage, der startede mod Jaguars.

I min bog er det op til Texans' forsvar at vinde kampen over for Andy Dalton, der kastede fire interceptions mod Ravens, og så skal Deshaun Watson "styre" kampen og beskytte bolden bag en dårlig offensiv linje.

Texans har vundet de sidste tre gange, holdet har været på besøg i Cincinnati, så i en kamp, hvor begge hold er såret, tror jeg på Houston, der ganske enkelt er for stor en underdog. Du får som sagt pæne 3,25, hvis de kommer hjem med et "W".

Indsats: 50 kroner.

Regnskabet efter uge 1:

DATO BET ODDS INDSATS GEVINST
Uge 0 Oakland Raiders vinder Super Bowl 19 50 Ikke afgjort
Uge 0 Danielle Hunter får flest sacks af alle i sæsonen 9 50 Ikke afgjort
Uge 0 Arizona Cardinals vinder mere end 8,5 kampe i sæsonen 2 200 Ikke afgjort
Uge 0 Keenan Allen ender med flest receiving yards i NFL 81 20 Ikke afgjort
Uge 0 Kareem Hunt bliver årets offensive rookie 13 100 Ikke afgjort
Uge 1 New England Patriots - Kansas City Chiefs 1, handicap -5,5 1,55 200 0
Uge 1 Chicago Bears - Atlanta Falcons 1, handicap +6,5 1,95 100 195
Uge 1 Tennessee Titans - Oakland Raiders 2 2,2 100 220
Samlet: 820 415