• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Torsten Kjems Hansen

Spilforslag til NordicBet Liga: Højspænding i Superliga-jagten

Spilforslag til NordicBet Liga: Højspænding i Superliga-jagten
Foto: Getty Images

Det er voldsomt tæt i jagten på Superliga-oprykningen - vi har spilforslag til udvalgte kamp i midtugerunden af NordicBet Liga.

Af Torsten Kjems Hansen

NordicBet Ligaen står overfor den næst sidste spillerunde, og der er højspænding om topplaceringerne - både i forhold til den direkte oprykning og ikke mindst om jagten på de to playoff-pladser.

Vi er klar med spilforslag til midtugerunden.

Klokken 18.30
Skive IK - Esbjerg fB
2 (Asian -1,5)
2,05 @NordicBet

Skive IK er forlængst færdige i divisionen og skal blot have de sidste spillerunder overstået. Holdet har ikke scoret i de seneste fire kampe, har ikke vundet i de seneste otte hjemmekampe og tabte senest med 0-3 til topholdet fra Vejle
Esbjerg var i undertal i 88 minutter af seneste rundes udekamp mod oprykningsrivalerne fra Viborg FF men slap afsted med 0-0, hvilket holder klubben inde i jagten om den direkte oprykning og kan med en sejr onsdag som minimum sikre sig en plads i top 3 - og dermed playoff
Esbjerg er det klart mest scorende hold i ligaen med 60 mål og har bortset fra den føromtalte udekamp mod Viborg vundet de tre seneste udekampe. 

Esbjerg fB er det klar bedste hold af de to, motivationen er til forskel, og Esbjerg fB kommer ikke til at stoppe angrebene, hvis de kommer foran.

Klokken 18.30
Vejle Boldklub - FC Fredericia
U. 2,5 mål
1,83 @NordicBet

Vejle Boldklub er på vej i Superligaen. I hvert fald har holdet tre points forspring til Esbjerg i jagten om den direkte oprykning. Holdet har rystet den uhyrligt ringe forårsstart af sig og har vundet de seneste fire kampe i træk og kun lukket et mål ind undervejs.

FC Fredericia mistede pusten i jagten på oprykning og har bare hentet et point i de seneste fire kampe. Sæsonen er reelt overstået, og så alligevel. For der er tale om et lokal-rival-opgør onsdag, hvor FC Fredericia kommer til at yde et solidt bidrag i forhold til at drille storebror fra Vejle. 

Fredericia har dog kun scoret et mål i de seneste fire kampe og lader til at være løbet tør for power i offensiven.
Da Vejle Boldklub er ganske glimrende til at forsvare, er det næppe sandsynligt, at Fredericia kommer til fadet. Vejle selv har kun i tre af 12 forårskampe scoret mere end et mål, og samme antal kampe er gået under 2,5 scoring. Den går vi efter igen 

Klokken 18.30
Vendsyssel FF - Nykøbing 
1 (Asian -1)
2,00 @NordicBet

Vendsyssel FF sendte træner Erik Rasmussen ud i sidste uge og fulgte op med en 3-1-sejr ude over Thisted. De tre point  betyder, at klubben fortsat kan drømme om oprykning, men det vil kræve to sejre i de sidste kampe og gerne nogle solide af slagsen. For situationen er den, at Vendsyssel FF ligger a point med Viborg FF, der holder tredjepladsen i kraft en af målscore på +16. Vendsyssels målscorer lyder på + 15, så målforskellen kan altså ende med at blive afgørende for, hvem der ender i Superliga-playoff.

Vendsyssel FF har scoret i de seneste syv spillerunder, og der bliver uden tvivl blæst til angreb igen onsdag aften. 

Her møder holdet Nykøbing FC, der har deres på det tørre og ikke kan rykke ned. Nykøbing har tabt de seneste to kampe og har blot en sejr i de seneste fem kampe. Det ligner en Vendsyssel-sejr og et hjemmehold, der kommer til at søge flere scoringer til sidste fløjt Vi garderer dog med pengene tilbage ved en sejr på kun et mål

Klokken 18.30
HB Køge - Viborg FF
1
2,90 @NordicBet

HB Køge har gennem hele foråret ligget i slipstrømmen af den absolutte top, men klubben er i gang med en forrygende slutspurt, der - hvis alting flasker sig - kan kaste en plads i top 3 af sig. Og så hedder det pludselig Superliga-playoff. 

Det vil kræve sejre i de to sidste kampe, men formen er god, og klubben har hentet 10 af de seneste 122 mulige point og er bare to point efter modstanderen fra Viborg på 3. pladsen. 

Viborg FF havde en gylden mulighed for at skyde sig frem i jagten på at sikre sig Superliga-playoff, men selv efter 88 minutter i overtal mod Esbjerg fB måtte Viborg nøjes med 0-0 og mistede vigtige point. 

Og faktisk har Viborg FF blot hentet en sejr i de seneste fire spillerunder og kommer til Køge med visheden om, at Superliga-drømmen kan forsvinde på Sjælland. Vi går med det formstærke Køge-hold ud fra tanken om en god værdi på 1-tallet men velvidende om, at Viborg FF kommer til at sælge sig meget dyrt i denne kamp. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus