• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Everton jagter Europa

Spilforslag til Premier League: Everton jagter Europa
Foto: Getty Images

Og så bør der være chancer for mere end ét mål på Vicarage Road.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Watford - Wolverhampton
Over 1,5 mål
1,41 @ NordicBet

Watford og Wolverhampton mødes i en direkte duel om den syvendeplads, som åbner døren til Europa, hvis Manchester City vinder FA Cup-finalen. Den spilles imod netop Watford, som pudsigt nok slog Wolverhampton i semifinalen i starten af april.

Begge hold har siden da præsteret på det jævne, men med pres fra både Everton og Leicester vil begge hold her gå benhårdt efter sejren. Wolverhampton har i hvert fald selvtilliden i top efter 3-1-sejren over Arsenal onsdag, mens Watford stadig ikke har tabt på hjemmebane til et hold uden for top 6 med undtagelse af 0-4-blunderen mod Bournemouth i oktober.

86 procent af Watfords og 83 procent af Wolverhamptons kampe er gået over linjen på 1,5 mål. Så når scenariet her er, at begge hold formentlig vil jagte sejren – og dermed forsøge at udligne et føringsmål til modparten – så finder jeg pæn værdi i 1,41 på, der scores mere end ét mål i kampen.

Lørdag kl. 16.00
Crystal Palace - Everton
2 (AHC 0)
1,99 @ bet365

Selvtilliden er helt i top hos både Crystal Palace og Everton efter sejre på henholdsvis 3-2 over Arsenal og 4-0 over Manchester United. De tre point ændrer dog ikke ved, at Crystal Palaces sæson reelt er ovre, mens Everton stadig kan gøre sig realistiske forhåbninger om at snuppe den syvendeplads, som giver adgang til Europa, hvis Manchester City vinder FA Cuppen.

Det kræver formentlig en sejr imod Crystal Palace, som er rækkens dårligste hjemmehold efter bundproppen Huddersfield med bare fire sejre i 17 forsøg. Palace er dog voldsomt stabile forstået på den måde, at sejre har efterfulgt nederlag i de sidste ni kampe. Det tegner ikke godt før kampen mod Everton…

Markedet vurderer kampen som helt lige, hvilket ikke er uden for skiven. Efter fire sejre i de sidste fem kampe har Everton pludselig fået noget at spille for, og jeg tror, det giver dem det lille ekstra, som kan tippe kampen i fordel af udeholdet. Også Everton plejer at vinde/tabe på skift ude. Og da man tabte til Fulham sidst, ligger sejren her vil lige for.

2-tallet er dog langt fra sikkert. Og jeg tager sele på til livremmen ved at spille det med et asian handicap på 0, så indsatsen returneres, hvis de to hold skulle gentage det uafgjorte resultat fra sidste indbyrdes opgør på Selhurst Park.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.