• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Alissons rene lagner

Rundgangen i Premier League starter på St. Mary's og slutter på Stamford Bridge.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 16.00
Southampton - Watford
X2
1,60 @ bet365

Southampton kom på måltavlen for første gang siden midten af september, da Danny Ings scorede på straffespark i sidste runde. Desværre for Southampton scorede Manchester City seks mål i samme kamp, og dermed er The Saints fortsat uden sejr i de sidste syv kampe.

Watford havde svært ved at omsætte både det spille- og chancemæssige overtag til mål i sidste runde, hvor The Hornets overraskende tabte med 0-1 til Newcastle. Den negative vinkling er, at Watford dermed blot har vundet to af de sidste syv kampe. Men med undtagelse af 0-4-nederlaget til Bournemouth i starten af oktober har præstationerne bestemt været godkendte.

Watford skaber stadig godt med chancer takket være en direkte spillestil, som kan gøre ondt på den lidt tunge Southampton-defensiv. Med bare én sejr i de sidste 16 hjemmekampe kan det undre, at Southampton er gjort til favoritter her, så jeg går imod markedet med et spil på X2 til odds 1,60.

Søndag kl. 13.00
Liverpool - Fulham
Liverpool vinder med rent mål
1,90 @ Betfair

Fulham har ikke vundet siden Aleksandar Mitrovics seneste scoring den 22. september, og i mandagens 0-1-nederlag til Huddersfield virkede London-holdet tømt for både idéer og energi. Liverpool tabte midt på ugen med 0-2 til Røde Stjerne i en af de svipsere, som efterhånden er blevet sjældne for holdet.

For mens Liverpool lukkede mål ind i 7 af 9 hjemmekampe mod bundhold i den første tid under Jürgen Klopp, så holdt Liverpool målet rent i samtlige seks kampe mod de lavest placerede hold i sidste sæson. Tendensen er fortsat ind i denne sæson, hvor kun Manchester City har taget point på Anfield, mens Liverpool har leveret clean sheets i fire af fem kampe.

Et hævngerrigt storhold på hjemmebane mod et tandløst bundhold ligner ingredienserne til en hjemmesejr, som Liverpool bør kunne tage forholdsvis simpelt ved at pakke Mitrovic ind og lukke ned for dybdeløbene fra André Schürrle.

Søndag kl. 15.15
Chelsea - Everton
X
5,20 @ NordicBet

Det er ved at være alvor i Everton-eksperimentet, hvor indsatsen er oppe på 1.280 kr. efter de blåklædtes 3-1-sejr over Brighton i sidste runde. De stigende indsatser er derfor et passende tidspunkt til at minde om, at eksperimentet kun bør følges for penge, som principielt kan undværes.

Chelsea står med 4-2-0 på hjemmebane i denne sæson, mens Everton er på 1-2-2 ude. Hjemmeholdet har naturligvis det stærkeste hold – men til Evertons fordel tæller, at Chelsea spillede Europa League imod BATE torsdag, efter disse ord blev skrevet.

Kampen endte 0-0, da Chelsea sidste spillede mod Everton på Goodison Park i december. Jeg dobler endnu en gang indsatsen i håbet om et nyt X, som vil løfte den samlede indtjening op over 4.000 kr.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:

  • Indskud i denne runde: 1.280 kr.
  • Samlet indskud: 2.600 kr.
  • Samlet gevinst: 148 kr.
  • Samlet resultat: -2.452 kr.

Superliga

Mere Superliga

Fokus