• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Hjemmestærke Arsenal

Spilforslag til Premier League: Hjemmestærke Arsenal
Foto: Getty Images

Begge lørdagens bets til hos Spilforslag til Premier League sad lige i skabet - nu gælder det søndag.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 15.05
Arsenal - Southampton
1
1,52 @ Nordicbet

Det går op og ned for Arsenal i en sæson, hvor Emirates dog har været en stabil base efter de første 13 kampe (10-2-1). En af forklaringerne er naturligvis det kulturforandrende trænerskifte, mens The Gunners også har været hårdt ramte af skader.

Nu er flere profiler på vej tilbage som en forstærkning før hjemmekampen mod Southampton, der til gengæld fortsat er uden topscorer Danny Ings. The Saints har løftet niveauet under manager Ralph Hassenhüttl, men der er stadig langt op til en modstander som Arsenal.

Arsenal har grundlæggende været stærke hjemme på Emirates, hvor man har vundet samtlige af de sidste 15 kampe mod rækkens bundhold. Jeg mener derfor, at odds 1,52 er til den pæne side på hjemmesejr til Arsenal, som bør kunne skrue tempoet op i et niveau, hvor Southamptons tunge drenge ikke kan være med.

---------------------------
Afvikede bets:
Lørdag kl. 16.00
Newcastle - Huddersfield
1
1,90 @ Betfair

Newcastle betaler stadig af på den katastrofale start, hvor man gik uden sejr i sæsonens første 10 kampe. Siden da er heldet vendt for The Magpies, som står med 4-1-3 for de sidste tre måneders hjemmekampe på St. James’ Park, hvor kun Manchester United, Wolves og West Ham er kommet fra med en sejr.

Det lysner samtidig på skadesfronten: Mohamed Diame, Karl Darlow, Ki Sung-yueng og Paul Dummett er alle tilbage i aktion, så der nu kun er tvivl om Robert Elliot og Jonjo Shelvey.

Huddersfield har tabt alle tre kampe under Jan Siewert, så bundholdet nu har tabt 12 af de sidste 13 kampe. I de sidste tre udekampe har Huddersfield end ikke scoret, og her må man undvære både Abdelhamid Sabiri, Danny Williams og Isaac Mbenza på grund af skader.

Newcastle er rimeligt solide med 6-2-2 som udbytte af de sidste 10 hjemmekampe mod bundhold, mens Huddersfield står med 1-1-5 som udbytte af syv udekampe mod samme type modstander. Det er altid forbundet med en vis risiko at spille på Newcastle, men odds 1,90 er altså nok til at friste, når modstanderen er Huddersfield.

Lørdag kl. 13.30
Burnley - Tottenham
Begge hold scorer
1,80 @ NordicBet

Burnley er så småt på vej mod storformen med 4-3-0 som output af syv kampe fra årsskiftet og frem. 2-2-kampen ude mod Manchester United er dog den eneste i perioden mod et hold fra top 6, som The Clarets har for vane at tabe til på eget græs.

Tottenham går lørdag ind til årets 12. kamp, men Spurs har brugt de foregående ni dages kamppause på at få flere profiler klar igen, ligesom topscorer Harry Kane nu er tilbage i træning med holdkammeraterne.

Tottenham har markeret sig som et stærkt hold på udebane (11-0-2), hvor man har scoret i samtlige kampe denne sæson. Og selv om Burnley altså sjældent tager point fra topholdene på Turf Moor, så er man kun i to af 10 kampe gået fra banen uden selv at score.

Spilforslag til Premier League blev første gang udgivet torsdag aften - derfor kan odds være justeret

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.