• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: To hold i god form

Foto: Getty Images

Palace er kommet på tavlen i 12 af de 15 seneste udekampe, mens man har scoret mindst to mål i hele ni af kampene.

Af Stefan Buur Hansen

Lørdag kl. 18.30
West Ham - Crystal Palace
Over 2,5 mål
1,95 @ Betfair

West Ham er efterhånden oppe på seks ubesejrede kampe, mens også Crystal Palace kan fremvise god form med 10 point for de sidste fem kampe. De to holds selvtillid giver en vis tro på, der også falder mål i en kamp, hvor hjemmeholdet i øvrigt må klare sig uden den stærke keeper Fabianski, som er ude i længere tid med en skade.

Palace er kommet på tavlen i 12 af de 15 seneste udekampe, mens man har scoret mindst to mål i hele ni af kampene. For West Ham gælder næsten det samme, da The Hammers har scoret mål i 12 af 15 hjemmekampe, mens man i hele 10 har scoret mindst to gange.

Odds 1,95 topper markedet og ligner en god betaling på mindst tre mål i et opgør mellem to formstærke og målsøgende hold. Bemærk i øvrigt, at flere spilforslag til søndagens Premier League-kampe følger i løbet af weekenden.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.