2017-10-14 11:03
Foto: Getty Images

Spilforslagene til den kommende runde af Premier League er ude.

Lørdag kl. 13.30
Liverpool - Manchester United
X
3,25 @bwin

Premier League vender tilbage med et brag, når Liverpool i lørdagens tidlige kamp tager imod ærkerivalerne fra Manchester United. Alt kan ske, og det er egentlig også det overordnede argument for at anbefale spil på X’et, som alt andet lige er det bedst betalte udfald på kampen.

José Mourinho havde Liverpool som en slags yndlingsmodstander i Chelsea-tiden, hvor den portugisiske manager vandt 8 af 12 indbyrdes opgør i Premier League i løbet de to perioder hos London-holdet. Mourinhos præstationer fra Chelsea-tiden får dog statistisk modvægt fra Liverpool-manager Jürgen Klopp. Ifølge SkySports er han nemlig den topmanager i verden, der har gjort det bedst mod Mourinho med tre sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag i alle turneringer.

Nu kan statistik som bekendt bruges til meget og misbruges til mere, men sikkert er det i hvert fald, at vi står med et meget lige opgør på papiret. Gæsterne virker en tand skarpere lige nu med Romelo Lukaku som offensiv enmandshær, mens Liverpool har fordel af en elektrisk hjemmebane.

Begge sidste sæsons opgør mellem holdene endte uafgjort, og det var også resultatet i Europa League-kampen før det. I en kamp, hvor alt kan ske, tror vi på det fjerde X på stribe til odds 3,25.

Lørdag kl. 16.00
Tottenham – Bournemouth
C. Eriksen scorer
2,30 @ bwin

Christian Eriksen fortsatte den vilde stime i landskampspausen, så den kreative offensivspiller nu er oppe på seks landskampe i træk med scoringer. Det giver selvtillid før lørdagens kamp mod Bournemouth, der ikke ligner en uoverkommelig opgave for Tottenham.

Spurs har i store træk startet sæsonen som ventet med en høst på 14 point efter de første syv kampe, mens Bournemouth ligger i bunden af tabellen med bare fire point, som alle er hentet på hjemmebane.

Før landskampspausen scorede Christian Eriksen mod West Ham og blev dermed den mest scorende dansker nogensinde i Premier League, hvor den 25-årige kreatør har nettet 33 gange.

I denne sæson har Eriksen vekslet 10 skud inden for rammen til to scoringer, hvilket stemmer fint med hans overordnede statistik i Premier League-tiden, hvor 145 afslutninger på mål er blevet til de rekordhøje 33 scoringer.

Tottenham har vundet tre af fire indbyrdes kampe i Premier League med en målscore på 12-1. Vi tror på endnu en komfortabel sejr til Spurs lørdag, hvor en selvtillidsfuld Christian Eriksen har alle muligheder for at komme på måltavlen.

Søndag kl. 14.30
Brighton - Everton
X
3,20 @ bwin

Der skal efterhånden graves dybt i lommerne hos dem, der endnu måtte hænge på Everton-eksperimentet, som nu er nå til den 8. runde.
Her skal Everton en tur til Brighton, som – i lighed med de blå fra Liverpool – blot har spillet en enkelt kamp uafgjort i denne sæson. Begge hold har også en høst på syv point til fælles, og mens det nok var ventet for oprykkerne, så kan det ikke betegnes som andet end en skuffelse for Everton, der stod noteret for dobbelt så mange point ved denne tid på sæsonen sidste år.

Nuvel, Evertons program har været hårdt, og The Toffees har allerede krydset klinger med fire af de seks hold, der sluttede over dem i sidste sæson. Det fjerner dog ikke presset fra skuldrene af Ronald Koeman, der også har set Everton levere to skuffende præstationer i Europa Leagues Gruppe E.

Kravet før denne kamp er uden tvivl point, og selv om de i Everton-kredse nok vil drømme om tre af slagsen, så krydser vi fingre for et enkelt på vegne af Everton-eksperimentet, som står tilbage med et underskud på 555 kr., hvis kampen finder en vinder, mens et X vil sende tilbagebetalingsprocenten (ROI) op på 55 procent.

Regnskab for ”Everton-eksperimentet”:
Indskud i denne runde: 320 kr.
Samlet indskud: 660 kr.
Samlet gevinst: 105 kr.
Saldo: -555 kr.