• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Spilforslag til Premier League: Mageløse Mahrez står bag mål

Foto: Getty Images

Riyad Mahrez har været helt suveræn i de sidste kampe for Manchester City.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 15.00
Manchester City - Wolverhampton
Riyad Mahrez laver en assist
3,10 @ Danske Spil

Riyad Mahrez er brandvarm lige nu for Manchester City med tre scoringer og lige så mange assists som det håndgribelige udbytte af de sidste to kampe i henholdsvis Champions League og Premier League, hvor algerieren har været blandt sit holds bedste spillere.

Læs også:Dagens Spilforslag: Kaptajnen slår til igen

Mahrez er da også nomineret til æren som månedens spiller i City sammen med Rodrigo og Kevin De Bruyne, der ikke kommer i aktion i dagens kamp på grund af en skade. Det betyder også, at Mahrez efter alt at dømme trodser Pep Guardiolas normale rotationsprincip, så han kan se frem til en startplads imod Wolverhampton.

Her vil Mahrez i øvrigt have chancen for en helt særlig præstation. Han kan nemlig score på direkte frispark for tredje ligakamp i træk som den bare tredje spiller i historien efter Leeds’ Ian Harte i 2001 og Wayne Rooney for Manchester United for seks år siden.

Læs også:Dagens Double: Få mål i Newcastle

Det er værd at holde øje med for Wolverhampton med tanke på, at ni af de sidste 14 mål i kampe mellem disse hold er blevet scoret efter dødbolde.

Riayd Mahrez tager da også med jævne mellemrum hjørnespark for City, hvilket ikke gør chancerne for en assist her mindre. De øvrige bookier giver 2,00-2,75 på et måloplæg fra den formstærke algerier, så når Danske Spil topper med 3,10, tager jeg med glæde imod tilbuddet.

Læs også:Spilforslag til Superligaen: Fuld damp i Randers

Superliga

Mere Superliga

Fokus